Hunt for the Ring

Hunt for the Ring je družbna igra, ki se odvija v Tolkienovem Srednjem svetu in temelji na mehaniki skrivnega premikanja. V njej en igralec prevzame Froda in druščino, ter jih skuša popeljati od Šajerske do Razendela, ostali igralci pa ga skušajo ustaviti v vlogi mračnih Nazgulov.

2 - 5

Število igralcev

120 min

Čas igranja

13 +

Priporočena starost

Angleščina

Angleško besedilo na kartah

49,90 

Na zalogi

Hunt for the Ring je družabna igra, ki se odvija v Tolkienovem Srednjem svetu in temelji na mehaniki skrivnega premikanja. En igralec v vlogi Froda in druščine potuje iz Šajerske do Razendela, ostali igralci pa mu kot Nazguli poskušajo prekrižati pot. Igra je razdeljena na dva dela, vsak od njiju traja približno uro in pol, igrata pa se na povsem različna načina.

V prvem delu, kjer potujete med Šajersko in Breejem, igralec upravlja različne like in skuša igrati igro skrivalnic, saj je možnih lokacij veliko. Prvi del igre ponuja podoben občutek igranja, kot igre Letters from Whitechapel in Fury of Dracula. Ko Frodo prispe v Bree, položaj shranite in ga shranite v ovojnico, ki jo Gandalf pošlje Frodu. Naslednji večer (ali še v istem) odigrate drugo polovico igre, ki je še veliko bolj napeta in dinamična, saj igralec zdaj nima več nadzora nad Frodom (ta se premika samostojno), temveč nadzoruje le še Gandalfa, s katerim skuša ubraniti Froda. Ko se Nazguli približajo enemu ali drugemu, namreč lahko začutijo njuno prisotnost, ter tako vejo, da je eden od njiju blizu, kar skušata obe strani čim bolje izkoristiti. Z Gandalfom namreč lahko zavajate tako, da ste ves čas blizu Froda in se ob pravem času razkrijete, ter tako ubranite Froda, toda ta taktika deluje le tako dolgo, dokler je Nazguli ne spregledajo … Mehanika skrivnega premikanja na dva različna načina je kot ustvarjena za igralno okolje, rezultat pa je trenutno najbolj dodelana in najširšemu krogu igralcev primerna igra Gospodarja prstanov.

Založnik

Leto

2018

Avtor

Francesco Nepitello, Gabriele Mari, Marco Maggi

Pravila

Angleška

Jezik

Angleščina

Število igralcev

Čas igranja

120 min

Priporočena starost

13 +

Mehanika

Metanje kock, Potovanje po zemljevidu, Različne moči igralcev, Secret Unit Deployment

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Dice Tower

Video Thumbnail

Hunt for the Ring Review with Sam Healey

Mnenja


Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Hunt for the Ring”

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sob 10:00 – 14:00