Incan Gold

Incan Gold je hitra in napeta igra raziskovanja templja. Na potezi se morate odločiti ali boste šli globlje v tempelj in tvegali, da izgubite vse najdene zaklade ali pa se z zakladi vrnete na varno v svoj šotor. Za raziskovanje sta potrebna pogum in drznost!

3 - 8

Število igralcev

20 min

Čas igranja

Angleška

Pravila

24,90 

Na zalogi

Šifra: BGINCGOL Kategorija: Oznaka:

Incan Gold pričnete postavljeni pred veličasten starodavni tempelj, razdeljen na 5 delov. Raziskovanje vsakega izmed delov predstavlja en krog igre. Cilj igralcev je, da se spustijo v vsakega izmed prekatov in tam poiščejo čimveč zakladov, toda pretijo jim mnoge nevarnosti – mumije, kače in drugi zakleti stvori! Na potezi se vsi igralci hkrati odločijo ali nadaljujejo pot v tempelj ali zbežijo v taborišče. Vsem, ki so se odločili nadaljevati, se odpre kartica z zakladom, ki se enakovredno razdeli med igralce, ostanek pa počaka na tiste, ki se bodo iz templja vračali prvi. Z vsakim korakom v globino tvegate, da boste ostali brez vseh diamantov, ki ste jih nabrali ob poti, kar se zgodi, ko srečate drugo pošast istega tipa. Toda napredovanje je edini način, da postanete najbolj bogat pustolovec! Pri raziskovanju naletite tudi na redke zaklade, ki pa si jih ne morete deliti. Vaši bodo le, če ste ostali kot edini dovolj drzen pustolovec odprave, ali pa če znate zbežati v pravem trenutku – takrat, ko ne bo iz templja bežal nihče drug. Zato potrebujete tudi pravo mero intuicije in sposobnost predvidevanja potez nasprotnikov.

Hitra, tekoča igra za večje skupine in za družine, ki poteka v stalno napetem vzdušju in pri katerem dodobra preizkusite svojo srečo. Občutek, ko odigrate vse prav in se vračate iz piramide s polno malho dragocenih kamnov, soigralci pa vas gledajo z dolgimi nosovi, je fenomalen. Ker je škatla dovolj majhna, je Incan Gold odličen tudi za potovanja.

 

Založnik

Leto

2006

Avtor

Alan R. Moon, Bruno Faidutti

Pravila

Angleška

Jezik

Neodvisna od jezika

Število igralcev

Čas igranja

20 min

Zahtevnost

Lažje igre

Mehanika

Preizkušanje sreče

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Oznake

Družinske igre, Za večje družbe

Dice Tower

Video Thumbnail
Incan Gold Review - with the Hoiers

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sob 10:00 – 14:00