facebook_pixel

Indian Summer

Indian Summer je nov del trilogije s postavljanjem tetris ploščic priznanega avtorja Uweja Rosenberga. Pravi je za tiste, ki imate radi družabno igro Patchwork, vendar si želite malo večjega izziva.

1 - 4

Število igralcev

45 min

Čas igranja

10 +

Priporočena starost

Neodvisna od jezika

Jezik navodil

34,90 

Na zalogi

Indian Summer je novi del trilogije s postavljanjem ploščic, priznanega avtorja Uweja Rosenberga.

Tokrat se igra odvija v čudovitem pozno poletnem gozdu, kjer med sprehodom nabiramo jagodičje, oreščke, gobe in peresa ter srečujemo različne gozdne živali. Drevesa in tla so že obarvana v stotero odtenkov rumene in rdeče, zato je prizor zares veličasten. Igralni princip je podoben tistemu iz iger Patchwork in Cottage Garden. Cilj igre je s ploščicami listja prekriti celotno gozdno jaso. Ploščice so oblikovane neenakomerno v različne oblike, nekatere v črko L, druge v črko T, nekatere zasedejo le tri polja, druge več. Ko ploščico umestite v svojo jaso, s tem odkrijete tudi zaklade, ki se skrivajo v listju, npr. lešnike, peresa in gobe. Ko prekrijete cel sektor svoje jase (6 jih je), pa zaklade tudi poberete. Zakladi vam omogočajo uporabo posebnih akcij, kar vam omogoči prednost pred nasprotniki. Med drugim lahko pridobite pomoč gozdnih prijateljev, npr. jazbeca, veverice in lisičke. Vsak vam prinese dodatne zaklade (prijazni jazbec kar dva lešnika in eno pero). Lešnike porabite zato, da prejmete veveričke, ki prekrijejo eno polje na vaši jasi, ko porabite borovnice, napolnite svojo zalogo ploščic z listi, pero pa vam omogoča, da uporabite dve ploščici hkrati. Igra se konča po desetem krogu, igralca preštejeta svoja gozdna polja in jih pretvorita v točke. Uspešnejši sprehajalec je zmagovalec, obadva pa si po sprehodu privoščita osvežilen čaj.

Indian Summer je igra izdelana z veliko mero pozornosti do detajlov in izgleda barvita in simpatična. Priporočamo jo kot nadgradnjo igre Patchwork, igralci, ki slednje še niso preizkusili, pa naj jo izberejo, če si želijo nekoliko bolj kompleksnega izziva in možnost igranja z do štirimi igralci.

 

Založnik

Leto

2017

Avtor

Uwe Rosenberg

Pravila

Angleška

Jezik

Neodvisna od jezika

Število igralcev

Čas igranja

45 min

Starost

10 +

Zahtevnost

Lažje igre

Mehanika

Polaganje ploščic

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Dice Tower

Video Thumbnail

Indian Summer Review – with Tom Vasel

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sob 10:00 – 14:00