Jetpack Joyride

Jetpack Joyride je zabavna igra za 1-4 igralce, ki bodo s svojimi raketnimi jopiči skušali pobegniti iz laboratorija, pri tem pa pobrati čim več cekinov in se pobližje spoznati s čim manj raketami in laserji. Posamezna igra traja približno 20 minut.

1 - 4

Število igralcev

20 min

Čas igranja

8 +

Priporočena starost

Angleška

Pravila

23,90 

Ni na zalogi

Želite, da vas obvestimo, ko bo izdelek zopet na zalogi?

Veter v laseh, žužki v zobeh in plameni za podplati. Ni boljšega, kot popoldanska vožnja z raketnim jopičem po laboratoriju, polnem laserjev in raket. Razen morda kremšnita na Bledu.

Ljubitelji mobilnih iger bodo verjetno prepoznali Jetpack Joyride. Družabna namizna igra je narejena po predlogi silno popularne mobilne igre z enakim imenom, poleg imena pa si delita tudi osnovno idejo igre. Igralci želijo svojega adrinalinskega junkieja čim prej prepeljati skozi laboratorij, pri tem pa nabrati čim več točk.

Vsak igralec prejme 4 plošče, ki predstavljajo različne sektorje laboratorija. Vsaka od plošč ima 8 različic, tako da je končnih možnosti obilo. Vsako rundo igralci s skupnega kupčka jemljejo prosojne koščke, ki jih polagajo na svoje plošče, in s tem označujejo, kje se je premikal njihov junak. Prvi, ki pride do konca, konča rundo tudi za vse ostale. Nato se zabeleži točke, igralci pa plošče podajo sosedu, in začne se nova runda. Te so tri, po tretji pa se igra konča. Vmes igralci prejemajo razne bonus kartice (vsak igralec tekom igre prejme 2) in opravljajo naloge.

Jetpack Joyride priporočamo novincem v svetu družabnih iger, pa tudi tistim, ki iščejo odlično krajšo igro, v kateri sta od jasne strategije bolj pomembni iznajdljivost in spretnost. Vsak, ki v našo trgovino pride z jetpackom na ramenih, prejme popust pri nakupu te igre. Ampak samo, če ga posodi za en krog.

Založnik

Leto

2019

Avtor

Michał Gołębiowski

Pravila

Angleška

Jezik

Angleščina

Število igralcev

Čas igranja

20 min

Priporočena starost

8 +

Zahtevnost

Lažje igre

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Dice Tower

Video Thumbnail

Jetpack Joyride Review – with Tom Vasel

Game Boy Geek

Video Thumbnail

Jetpack Joyride Review with the Game Boy Geek

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sobota 10:00 – 14:00
Nedelje in prazniki Po občutku