Kanagawa

V igri Kanagawa postanete učenec v slikarski šoli na Japonskem. Šolate se pri vrhunskem mojstru, širite svoj studio ter osvajate nove tehnike, ki vam omogočijo slikanje čudovitih panoram.

2 - 4

Število igralcev

45

Čas igranja

10 +

Priporočena starost

Neodvisna od jezika

Jezik navodil

22,90 

Izdelka žal ni na zalogi

Želite, da vas obvestimo, ko bo izdelek zopet na zalogi?

V Kanagawi postanete slikarski vajenec v ugledni slikarski šoli na Japonskem. Vsak od vas se hoče dokazati ekscentričnemu mojstru, ki vas poučuje in sicer tako, da se nauči slikati s čimveč različnimi barvami, ter da se specializira za svoj najljubši motiv (drevesa, živali, ljudje, zgradbe). Slikate s polaganjem kartic v veliko panoramo, pri njihovem povezovanju pa ste pozorni na letni čas. Več povezanih slik istega letnega časa prinese več točk.

Motiv, ki ga želite naslikati, izberete iz osrednje tržnice na začetku poteze – nekateri od njih so vidni, nekateri pa zakriti. Trik igre je v tem, da sliko lahko dodate v svojo panoramo, lahko pa jo izkoristite kot del svojega učnega procesa in z njo pridobite novo znanje (npr. slikanje z modrim čopičem). Pri igranju zato ves čas iščete pravo ravnovesje med slikami, ki jih želite izobesiti in med tistimi, ki jih naslikate kot del vašega šolanja.

Kanagawa je krasna, krajša igra za 2 do 4 igralce. Spada v rubriko iger, ki so poslastica za oči in z zenovskim načinom igranja prinaša umirjene in zabavne trenutke. V tem smislu je nekoliko podobna priljubljeni igri Tokaido. Priporočamo jo vsem igralcem, ki iščete lahkotnejšo igro, ki dobro deluje pri vseh številih igralcev, tudi v dvoje.

 

 

 

Založnik

iello

Leto

2016

Avtor

Bruno Cathala, Charles Chevallier

Navodila

Angleška

Jezik

Neodvisna od jezika

Število igralcev

2 – 4

Čas igranja

45

Starost

10 +

Zahtevnost

Srednje zahtevne igre

Mehanika

Izbiranje kartic, Postavljanje delavcev, Preizkušanje sreče, Sestavljanje vzorcev, Zbiranje setov

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Dice Tower

Video Thumbnail

Kanagawa Review – with Zee Garcia

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sob 10:00 – 14:00