Keyflower: The Merchants

Keyflower: The Merchants je razširitev za igro Keyflower, ki osnovni igri doda trgovske pogodbe, ki prinesejo točke že med igro, prizidke, ki podvojijo vrednost stavb in koče, ki omogočajo, da z eno potezo izboljšate več stavb hkrati. V novi svet priplujejo tudi nove ladje.

2 - 6

Število igralcev

90 min

Čas igranja

12 +

Priporočena starost

Angleška

Pravila

23,50 

Na zalogi

Keyflower: The Merchants je razširitev za igro Keyflower.

Za razliko od Farmerjev, ki so bolj vsebinski dodatek, Trgovci precej spremenijo način igranja in dodajo nekaj novih elementov, ki omogočajo cel kup novih taktičnih špekulacij in kombinacij. Največja novost so trgovske pogodbe. Te pridobite na novih ploščicah zgradb, omogočajo pa vam bogate bonuse v obliki točk zmagoslavja, ki jih pridobite že med igro, ko izpolnite pogoj pogodbe (npr. zamenjate dva modra in dva rdeča delavca za 7 točk zmage). Pogodbe lahko izkoristite tudi za dodatno surovino ali delavca – kar vam omogoča, da v določenih trenutkih igre dobite odločilno pomoč pri dražbi in gradnji. Tudi izboljšave so v Trgovcih – izboljšane. Polja lahko po tem, ko ste jih obrnili, še dodatno oplemenitite – v zameno za surovine ali dve, na njih postavite ploščico prizidka, ki podvoji točke zmage. Prizidki so v barvah delavcev – ko enkrat postavite prizidek v modri barvi, lahko na ploščici delajo le še modri možiclji. S tem nasprotnike vsaj malo omejite pri izkoriščanju stavb v vaši vasi. Dodane so tudi ploščice novih ladij, ki priplujejo v novi svet ob začetku vsakega letnega časa. Nekatere izmed njih pripeljejo koče. To so črne stavbe, ki jih postavite v domačo stavbo v vasi. Za vsako prejmete dodatno možnost izboljšave ene izmed svojih zgradb, ali gradnjo prizidka. Če imate na domači ploščici 3 kabine, le z enim delavcem izboljšate kar štiri svoje stavbe! Odličen dodatek za igralce, ki so se dobro spoprijateljili z odlično spletenim načinom igranja v osnovni igri.

Založnik

Leto

2013

Avtor

Sebastian Bleasdale, Richard Breese

Pravila

Angleška

Jezik

Neodvisna od jezika

Število igralcev

Čas igranja

90 min

Priporočena starost

12 +

Zahtevnost

Srednje zahtevne igre

Mehanika

Dražba, Grajenje mreže/poti, Modularna plošča, Poberi in dostavi, Postavljanje delavcev, Zbiranje setov

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

https://www.tojeto.info/wp-content/uploads/keyflower-merchants-navodila.pdf

Rahdo Runs Through

Video Thumbnail

Keyflower: The Merchants Gameplay Talkthrough

Mnenja


Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Keyflower: The Merchants”

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sob 10:00 – 14:00