Kids on Bikes RPG

Kids on Bikes je igra igranja vlog (RPG), postavljena v svet običajnega predmestja, v katerem se dogajajo nadnaravni pojavi. Knjiga vsebuje osnovna pravila in opis sveta.

19,90 

Ni na zalogi

Želite, da vas obvestimo, ko bo izdelek zopet na zalogi?

Šifra: RPGKIDCOR Kategorija: Oznaki: ,

Kids on Bikes je RPG igra, postavljena v običajno ameriško predmestje, v katerem se dogajajo čudne stvari (nekega dne se pojavijo možje v črnih oblekah z očali, a že naslednji dan se nihče od “običajnih meščanov” ne spomni njihovega prihoda, novi sošolec ima temačno skrivnost, itd.).

V igri nadzorujete običajne človeške like, ki se spopadejo z različnimi nepojasnjenimi izzivi v vaši okolici. Pri tem uporabljate običajen razpon kock, kot pri drugih igrah (d4-d20), le da v tej igri slabši kot ste v določeni veščini, manjšo kocko mečete in imate tako manjše možnosti za uspeh. Vaše statistike so razdeljene v šest kategorij, podobno kot pri drugih RPG igrah, pa lik sestavite pred prvo igro in ga nato po želji vodite in razvijate kolikor časa želite.

Za igranje potrebujete vodjo igre (GM) in vsaj še enega igralca.

Založnik

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sob 10:00 – 14:00