Kolaž iz perja

Krasne živalice se bi rade pokazale na večernem zboru v gozdu, toda nekdo jim mora pritrditi perje! Pomagaj dokončati slike živali in jih za zaključni dotik okrasi še s čudovitim barvnim perjem. Primerno za otroke, stare med 6 in 11 let.

17,60 

Na zalogi

Šifra: DJ09405 Kategorija: Oznaka:

Živalice v gozdu se pripravljajo na večerni klepet ob ribniku, toda nekdo jim je med dnevom skril perje, s katerim bi se okitile in malo pobahale. Na priloženih slikah so narisane različne živali, ki imajo perje – od pava, sovice, račke, pa vse do kokoške. Tvoja naloga je, da sličice pobarvaš in jih nato še okrasiš s perjem (odlepiš nalepkico in prilepiš pero). Primerno za otroke, stare med 6 in 11 let.

Kreativni seti francoskega proizvajalca Djeco navdušijo s čudovitimi ilustracijami in zabavnim načinom ustvarjanja, v katerem otroci prek igre osvojijo razna ustvarjalna znanja. Med različnimi projekti najdete zlaganje letala, origamijev, ustvarjanje z bleščicami, risanje s pomočjo štampiljk, barvanje s kovinskimi barvami, učenje risanja in še marsikaj. Najlepše pa je, da končani projekti tudi zaživijo ali pa postanejo čudovit okrasek otroške sobe. Dobrodošli v Djecojevem pravljičnem svetu, kjer domišljija ne pozna meja.

Proizvajalec

Djeco

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sobota 10:00 – 14:00
Nedelje in prazniki Po občutku