Ku-Ku!

Ku-ku! je igra, pri kateri s pomočjo lesenih palčk pomagate majhni ptički postaviti njeno gnezdo. Če radi igrate mikado, potem morate preizkusiti tudi Ku-ku!

2 - 6

Število igralcev

15 min

Čas igranja

4 +

Priporočena starost

Slovenska

Pravila

19,90 

Na zalogi

Mala kukavica se je odločila, da bo enkrat v življenju storila pravo stvar in namesto, da bi ukradla gnezdo, si ga bo poskušala zgraditi sama. Ampak ker to počne prvič, nima pojma, kako se to počne, zato potrebuje tvojo pomoč!

Kako se igra?

Na mizi stoji pločevinasta posodica, v kateri so zložene dolge lesene palčke, ki imajo na vsaki strani pobarvano konico. Ena stran palčke je vidna, druga pa je skrita v posodi. Igralec na potezi vleče palčko in jo nato vodoravno vstavi (vplete) med druge palčke, na tak način bo nad posodico med igro zraslo gnezdo. Če ima palčka obe konici v enaki barvi, lahko postavlja tudi jajce, ki se jih poskuša čimprej znebiti (prvi igralec, ki stori tako, je zmagovalec). Če palčka nima enakih konic, nadaljuje z vlečenjem nove palčke – na svoji potezi mora postaviti tri. Če palčka ali jajce padeta na mizo, igralec dobi dodatno jajce, tako da boš potreboval mirno roko!

Igri so priložena slovenska navodila.

V čem je čar?

Čudovita igra ročne spretnosti, ki vzame koncept mikada in ga spremeni v še veliko bolj zanimivo in zabavno igro!

Komu je namenjena?

Ku-ku je družinska igra, ki jo lahko igrate z malčki nad 4 leti – pravila so dovolj enostavna, obenem pa bodo otroci zaradi malih prstov pri  igranju pogosto bolj spretni od staršev!

Zakaj jo imamo tako radi?

Ku-ku je zapakiran v lični pločevinasti škatlici, ki se odlično obnese na potovanjih. Je igra, ki izgleda čudovito, ko jo postavimo na mizo in zelo hitro pritegne pozornost otrok!

GremoŠeEno* kriterij:

Končana je v nekaj minutah, kar je ravno prav, če igrate z manjšimi otroci – s starejšimi pa boste želeli odigrati dve ali tri zapored.

* GremoŠeEno je poseben kriterij, s katerim označujemo sposobnost igre, da v solznih očeh poražencev po koncu štetja točk prebudi upanje in zanos, ki svoj crescendo doživi v glasnem kriku: “Gremo še eno!”

 

Založnik

Leto

2016

Avtor

Josep M. Allué

Pravila

Slovenska

Jezik

Neodvisna od jezika

Število igralcev

Čas igranja

15 min

Priporočena starost

4 +

Zahtevnost

Lažje igre

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Dice Tower

Video Thumbnail

Go Cuckoo! Review – with Tom Vasel

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sobota 10:00 – 14:00
Nedelje in prazniki Po občutku