Legend of the Five Rings RPG: Beginner Game

Legendarna igra igranja vlog iz 90-ih let, z veliko podobnosti z Igro prestolov, le da je postavljena v svet fevdalne japonske, samurajev in nadnaravnih bitij, ki jim vladajo. V začetniškem setu prejmete vse potrebno za igranje prvih že pripravljenih iger.

39,90 

Ni na zalogi

Želite, da vas obvestimo, ko bo izdelek zopet na zalogi?

Šifra: RPGFFGL5R01 Kategorija: Oznaki: ,

Legend of the Five Rings je legendarna RPG igra, postavljena v čas fevdalne Japonske, njena zgodba pa temelji na znameniti Knjigi petih prstanov (Gorin no šo) Miyamota Musashija. V njej se spoznate z delovanjem sedmih klanov, ki se borijo za prevlado v svetu Rokugan. Svet je na robu uničenja, saj se v njem prepletajo intrige in naravne katastrofe, s tem pa je porušen politični, vojaški in spiritualni ekvilibrij. V ospredje spet prihajajo stara rivalstva, pridružujejo pa se jim vedno nove veleizdaje, tako na dvorih, kot na bojišču. Prestol Krizanteme ogrožajo notranje in zunanje grožnje, čast Velikih klanov je na ogromni preizkušnji. Kateri izmed klanov lahko povede Rokugan iz teh strašnih časov? Bodo vaša imena povzdignjena zraven tistih najbolj častivrednih prednikov, ali bodo za vedno zapisana zraven največjih zločincev preteklosti?

V začetniškem setu prejmete 4 že oblikovane like, knjigo avanture (celotna izdaja), set kock, zemljevid Rokugana, igralne žetone in pravila, ki vključujejo primere.

Igra je primerna za 3 do 5 igralcev. Igra potrebuje še moderatorja igre (GM).

Založnik

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sobota 10:00 – 14:00
Nedelje in prazniki Po občutku