Letters from Whitechapel

Letters from Whitechapel je sodelovalna igra, v kateri je en igralec Jack Razparač, ki poskuša ubiti pet žrtev, preden ga ujamejo drugi igralci v vlogi policistov.

2 - 6

Število igralcev

120 min

Čas igranja

13 +

Priporočena starost

Angleška

Pravila

48,50 

Ni na zalogi

Želite, da vas obvestimo, ko bo izdelek zopet na zalogi?

Šifra: HSFFG0327 Kategorija: Oznake: , , ,

Letters from Whitechapel was postavi v London 19. stoletja, ko je po ulicah Jack Razparač ubijal svoje žrtve. En igralec je postavljen v vlogo Jacka, ki mora ubiti pet žrtev, ne da bi ga pri tem zasačili, ostali igralci pa v vlogi policistov sodelujejo pri iskanju Jacka. Igra se odvija na veliki mapi londonskih ulic, pri čemer Jack svoje premike opravlja na skrivaj, policisti pa iščejo sledi na posameznih lokacijah in poskušajo ugotoviti, kje bi se morda lahko nahajal in ga ujeti. V prvih petih potezah Jack izbere svoje skrivališče in se sprehodi po ulicah, da si ogleda situacijo – lahko preveri, kje so policijske postojanke in kje se nahajajo posamezni policaji. Takoj, ko ubije prvo žrtev, se začne pregon. Jack skuša najti najbolj zamotano pot do svojega brloga in si pri tem skrivaj piše številke. Za povrh se lahko vsake toliko časa premika s kočijo ali pa po skrivnih prehodih, za katere policisti ne vedo.  Policaji pa preiskujejo hišne številke in preverjajo, ali se je po njih Jack na svoji poti premikal. Tako počasi sestavljajo koščke sestavljanke in ga skušajo aretirati pred naslednjim umorom. Bolj kot se igra razvija, več namigov imajo – toda tudi Jack je bližje svojemu morilskemu cilju pokončanja vseh žrtev.

Letters from Whitechapel je detektivska poslastica, ki je izboljšala nekoč priljubljeni Scotland Yard. V tej še bolj zabavni različici ste ves čas na trnih, ne glede na to, na kateri strani igrate. Jack skuša ves čas izbirati druge poti in skrbno zakriti svoje skrivališče, policisti pa skušajo čim hitreje sestaviti celo sled. Odlična igra tako v dvoje, kot pri družbi 3 do 6 igralcev. Zaradi preprostih pravil jo lahko igrate tudi z otroci – kljub tematiki, igra ni prav nič nazorna in strašljiva. Lahko pa seveda tudi priredite zgodbo tako, da Jack hodi naokrog in sprašuje, če ima kdo kaj za pusta hrusta, lovijo pa ga kurenti.

 

Založnik

Leto

2011

Avtor

Gianluca Santopietro

Pravila

Angleška

Jezik

Angleščina

Število igralcev

Čas igranja

120 min

Priporočena starost

13 +

Mehanika

Blefiranje, Potovanje po zemljevidu, Skrivno premikanje enot, Uporaba spomina

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Dice Tower

Video Thumbnail
Miami Dice - Episode 18 - Letters from Whitechapel

Mnenja


Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Letters from Whitechapel”

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sob 10:00 – 14:00