Longboard Havana Gemini Top-Mount Flag

Havana Gemini Top-Mount ponuja veliko odzivnost na deski, ki omogoča vožnjo v obe smeri, globoke zavoje in visoko hitrost „cruisanja“. Odlično zaokrožen „all-round“ board, primeren tako za začetnike, kot tudi za bolj izkušene skejterje.

109,50 

Ni na zalogi

Želite, da vas obvestimo, ko bo izdelek zopet na zalogi?

Šifra: JWLON-104-CAD Kategorija: Oznaka:

Havana Gemini Top-Mount ponuja veliko stabilnost in odzivnost, ki jo prinaša top-mount sistem namestitve koles, oblika deske pa omogoča tudi dober občutek pri carving zavojih in vožnjo v obe smeri. Zaradi vse teh lastnosti, je to Havanin najbolj celovito zaokrožen longboard. Omogoča udobno vožnjo po mestu, freestyle trike, slideanje in užitek ob carving vožnji. Opremljen je s 70mm (80a) kolesi, ki ponujajo mehko in hitro vožnjo, tudi na grobem terenu.

Znamka desk Havana se je na trgu pojavila šele pred kratkim, a si je v vseh večjih deskarskih trgovinah takoj izborila svoje mesto, saj ponuja daleč najboljše razmerje med ceno in kakovostjo.

Deske Havana so sestavljene zelo premišljeno, saj so komponente sestavljene tako, da privarčujejo tam, kjer se to da in ohranijo izjemno visoko kakovost tam, kjer jo povprečni uporabnik tudi potrebuje (mestna vožnja, vožnja po lokalnih cestah in obali, izvajanje trikov in skokov vseh vrst).

Vse deske so vnaprej pripravljene za vožnjo in ne potrebujejo dodatnih nastavitev, odlikuje pa jih tudi dolga, večletna življenjska doba. Prihajajo iz rok ljubiteljev „skejtanja“ in so izdelane z veliko mero pozornosti in ljubezni do hobija.

Znamka

Havana Skateboards

Dolžina

91 cm

Širina

Medosna razdalja

71 cm

Podvozje

TR 180mm

Ležaji

ABEC 5

Kolesa

Mojitos 70mm 80a

Teža

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna.

Osebni prevzem

Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani. Osebni prevzemi so v času veljavnosti protikoronskih ukrepov možni od ponedeljka do petka med 10:00 in 18:00.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sobota 10:00 – 14:00
Nedelje in prazniki Po občutku