Longboard Havana Kick-tail Cruiser Island

Kick-tail Cruiser Island je eden najbolj vsestranskih Havana boardov. Ponuja lahkotno, „cruise“ vožnjo skozi mesto, obenem ima rep, ki omogoča, da nekoliko bolj natančno speljete ovinke ali skočite čez oviro. Island ima za odtenek manjša kolesa kot drugi longboardi, zato ponuja nekoliko nižjo končno hitrost, a zato tudi hitrejše pospeške.

83,30 

Ni na zalogi

Želite, da vas obvestimo, ko bo izdelek zopet na zalogi?

Šifra: JWLON-100 Kategorija:

Kick-tail Cruiser Island je vsestranski, saj ponuja odlično stabilnost in mehkobo, značilno za longboarde in velik užitek pri zavijanju (carving). Zavoljo privzdignjenega „kick“ repa, omogoča nekoliko lažje premagovanje urbanih ovir in bolj natančno manevriranje z občasnim skokom ali dvema.  Ker je deska na ogrodje nameščena „top-mount“, ponuja dober stik z veliko povratnimi informacijami, zaradi visokega položaja, pa je tudi lažje zavijati. Kolesa so nekoliko manjša kot pri drugih longboardih, zato Kick-Tail Cruiser ne dosega tako visoke hitrosti kot ostali, toda ponuja večji pospešek.

Znamka desk Havana se je na trgu pojavila šele pred kratkim, a si je v vseh večjih deskarskih trgovinah takoj izborila svoje mesto, saj ponuja daleč najboljše razmerje med ceno in kakovostjo. Deske Havana so sestavljene zelo premišljeno, saj so komponente sestavljene tako, da privarčujejo tam, kjer se to da in ohranijo izjemno visoko kakovost tam, kjer jo povprečni uporabnik tudi potrebuje (mestna vožnja, vožnja po lokalnih cestah in obali, izvajanje trikov in skokov vseh vrst). Vse deske so vnaprej pripravljene za vožnjo in ne potrebujejo dodatnih nastavitev, odlikuje pa jih tudi dolga, večletna življenjska doba. Prihajajo iz rok ljubiteljev „skejtanja“ in so izdelane z veliko mero pozornosti in ljubezni do hobija.

Znamka

Havana Skateboards

Dolžina

91 cm

Širina

Medosna razdalja

59 cm

Podvozje

TR 180mm

Ležaji

ABEC 5

Kolesa

Mojitos 65mm 80a

Teža

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna.

Osebni prevzem

Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani. Osebni prevzemi so v času veljavnosti protikoronskih ukrepov možni od ponedeljka do petka med 10:00 in 18:00.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sobota 10:00 – 14:00
Nedelje in prazniki Po občutku