Menara

Menara je sodelovalna igra ravnotežja, v kateri skušate skupaj s soigralci zgraditi tempelj v več nadstropjih. Vsako potezo se sami odločite za težavnostno stopnjo gradnje, vsaka napaka, pa lahko pomeni konec igre …

1 - 4

Število igralcev

30 min

Čas igranja

8 +

Priporočena starost

Angleška

Pravila

31,90 

Ni na zalogi

Želite, da vas obvestimo, ko bo izdelek zopet na zalogi?

Menara je sodelovalna igra, v kateri skušate s soigralci, postaviti tempelj v več nadstropjih. To počnete s postavljanjem lesenih stebrov in nenavadno oblikovanih plošč nadstropij na njih. Na potezi se vsak igralec zase odloči, kako zahtevno gradnjo želi opraviti. Nato izvede tisto akcijo, ki piše na kartici (npr. postavi dva stebra). Že pred tem napolni svojo zalogo stebrov, s tistimi, ki so trenutno na voljo na tržnici. Ni nujno, da bo vedno na voljo prava barva stebra, zato je potrebno uporabiti tudi nekaj taktike! Ko igralci postavite vse stebre na posamezni kartonski plošči, lahko na vrh položite ploščo novega nadstropja in nato nadaljujete s postavljanjem stebrov tam. Seveda je z vsakim nadstropjem vaša konstrukcija vedno bolj majava … Vaš cilj je, da postavite toliko nadstropij, kot vam jih je naložila igra ob pričetku igre (na srednji zahtevnostni stopnji so to 4 nadstropja). Igra se konča, ko zmanjka stebrov v vrečki, kartic ciljev ali plošč nadstropja. Če v tistem trenutku stoji potrebno število nadstropij, ste zmagovalci. Nikoli pa se konstrukcija ne sme podreti.

Menara je simpatična igra ravnotežja, ki je bila zasnovana pred legendarno Villo Paletti, toda svoj izid je dočakala šele leta 2018. Po načinu igranja je enostavna in nadvse primerna za družinsko igranje, tudi zato, ker vas spodbuja k sodelovanju in premišljenemu zbiranju pravih stebrov, kar je ključno za uspešno opravljanje nalog v vsakem krogu.

Založnik

Leto

2018

Avtor

Oliver Richtberg

Pravila

Angleška

Jezik

Neodvisna od jezika

Število igralcev

Čas igranja

30 min

Priporočena starost

8 +

Zahtevnost

Lažje igre

Mehanika

Sodelovanje, Spretnost

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Dice Tower

Video Thumbnail

Menara Review – with Zee Garcia

Mnenja


Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Menara”

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sob 10:00 – 14:00