Mental Blocks

Mental Blocks je igra, v kateri bodo igralci sodelovali in skušali razvozlati uganko ter gradnike različnih oblik in barv postaviti v pravo strukturo. Za 2-9 igralcev, vsaka partija pa traja približno 15 minut.

2 - 9

Število igralcev

15 min

Čas igranja

10 +

Priporočena starost

Angleška

Pravila

37,90 

Na zalogi

Šifra: BGMENBLO Kategorija: Oznaki: ,

Kocke, trikotniki in kvadri v različnih barvah, zraven pa paket kartic. To je vsebina igre Mental Blocks. Igra 2-9 igralcev postavi pred izziv, v katerem vsak od njih prejme pomankljive informacije, skupaj pa skušajo gradnike postaviti v pravilno strukturo, preden zmanjka časa.

Poleg tega, da bodo igralci dobili pomankljive informacije (na primer: na kartici je narisano, kako je končana struktura videti z ene strani, ne pa kako je videti z ostalih), si lahko igro začinite še z dodatnimi izzivi – igralci lahko prejmejo omejitve, ki jim lahko prepovejo dotikanje določenih barv gradnikov, ali pa prepovejo govoriti, ali pa morda ne smejo vstati od mize in pogledati, kako je struktura videti z druge strani. Če vam tudi to ni dovolj, igra omogoča vključitev izdajalca, ki ne želi, da ekipi uspe premagati izziv v zadanem času.

Mental Blocks je igra, ki jo je težko primerjati s kakšno že obstoječo. Na prvi pogled je najbližje odlični Team Up, vendar sta si med sabo vseeno precej različni. Priporočamo jo vsem, ki uživajo v sodelovalnih igrah, kjer ni mogoče, da bi en (alfa?) igralec prevzel igro, saj nihče nima popolnih informacij. Odsvetujemo jo vsem, ki ne marajo iger, za katere je potrebno imeti kolikor toliko dobro prostorsko predstavo.

Založnik

Leto

2019

Pravila

Angleška

Avtor

Jonathan Gilmour, Micah Sawyer

Jezik

Angleščina

Število igralcev

Čas igranja

15 min

Priporočena starost

10 +

Zahtevnost

Lažje igre

Mehanika

Sodelovanje

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Dice Tower

Video Thumbnail

Mental Blocks Review – with Tom Vasel

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sobota 10:00 – 14:00
Nedelje in prazniki Po občutku