Metalne slike Zmaji

Štirje zabavni zmaji, ki jih morate dokončati z uporabo prav posebne tehnike ustvarjanja, metalnimi predlogami. Najprej odstranite nalepko, nato pa na njo pritisnete folijo, ki pusti čudovit, prelivajoč se odtis. Primerno za otroke med 7 in 13 let.

15,90 

Na zalogi

Šifra: DJ09511 Kategorija: Oznaka:

Nekdo je pustil za sabo skice štirih nedokončanih zmajev. Vaša naloga je, da slike dokončate s pritiskanjem barvnih folij na prej pripravljene prazne prostore, ki jih najprej odlepite, da se pokaže lepilo. Rezultat so čudovite slike s prelivajočimi se barvami, ki so zares nekaj posebnega. Vse skupaj je enostavno, saj so priložena tudi natančna navodila, kako slike ustvarite. Primerno za otroke med 7 in 13 let.

Kreativni seti francoskega proizvajalca Djeco navdušijo s čudovitimi ilustracijami in zabavnim načinom ustvarjanja, v katerem otroci prek igre osvojijo razna ustvarjalna znanja. Med različnimi projekti najdete zlaganje letala, origamijev, ustvarjanje z bleščicami, risanje s pomočjo štampiljk, barvanje s kovinskimi barvami, učenje risanja in še marsikaj. Najlepše pa je, da končani projekti tudi zaživijo ali pa postanejo čudovit okrasek otroške sobe. Dobrodošli v Djecojevem pravljičnem svetu, kjer domišljija ne pozna meja.

Proizvajalec

Djeco

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sobota 10:00 – 14:00
Nedelje in prazniki Po občutku