Mice & Mystics

Mice & Mystics je sodelovalna igra z močno zgodbo in možnostjo igranja vlog. Postanete heroji, ki jih je zlobna čarovnica zaklenila v ječo. Za pobeg se spremenite v miši, ki morajo na svoji poti spopasti s številnimi živalmi, pošastmi in hišnim mačkom.

1 - 4

Število igralcev

120 min

Čas igranja

7 +

Priporočena starost

Angleška

Pravila

69,90 

Na zalogi

Mice & Mystics je sodelovalna igra, ki se odvija kot interaktivna zgodba skozi enajst poglavij. Igrate kot kraljevi podaniki, ki jih je zlobna čarovnica Vanestra zaklenila v ječo. Za pobeg se spremenite v miši, ki morajo na svoji poti spopasti s številnimi živalmi in pošasti. Sodelujte kot ekipa in se pogumno spopadite z grozotami, ki vas čakajo – kljub temu, da niste nič večji od navadne fige!

Igralci skupaj prevzamejo ekipo mišjih junakov in se postavijo v vlogo Princa Collina, ki s svojim bridkim mečem reže pot mimo nasprotnikov, Neza Bellowsa, brdatega kovača, sivolasega modreca Maginosa ali pa zdravilke Tilde. Vsak igralec ima ključno vlogo pri iskanju poti ven iz gradu in le s preudarnim sodelovanjem lahko poiščete Vanestrino šibkost in jo izkoristite. Vsako poglavje zgodbe je samostojna igra, s svojim ciljem in nalogami, vsaka igra pa je razdeljena na nekaj različnih strani – vsako vas sooči z novimi sovragi ali izzivi. Igralci med potjo pobirate drobtine sira, s katerimi si ob koncu vsakega poglavja privoščite nove sposobnosti in moči. Bojujete se s preprostim sistemom metanja kock in premikanja, ki ga osvojite zelo hitro.

Mice and Mystics je poln zabavnih situacij in nepredvidljivih spopadov, odlikuje pa ga odlična zgodba, ki omogoča tudi igranje vlog. Priporočamo jo igralcem, ki bi se radi preizkusili v dobri igri herojske pustolovščine, primerna pa je tudi za družine, saj so pravila dovolj enostavna, da jo lahko igrajo tudi otroci (7+), ob prevajalski pomoči staršev.

Založnik

Leto

2012

Avtor

Jerry Hawthorne

Pravila

Angleška

Jezik

Angleščina

Število igralcev

Čas igranja

120 min

Priporočena starost

7 +

Zahtevnost

Srednje zahtevne igre

Mehanika

Igranje vlog, Metanje kock, Potovanje po zemljevidu, Različne moči igralcev, Sodelovanje

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

https://www.tojeto.info/wp-content/uploads/mice-mystics-navodila.pdf

Dice Tower

Video Thumbnail
Mice & Mystics Review - with Tom and Melody Vasel


Board Game Brawl

Video Thumbnail
Mice and Mystics review - Board Game Brawl


Rahdo Runs Through

Video Thumbnail
Mice & Mystics Gameplay Runthrough


Shut Up & Sit Down


Video Thumbnail
Mice & Mystics Pt. 1: Anne Wheaton joins Wil Wheaton on Tabletop!

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sob 10:00 – 14:00