Mr. Jack

Detektiv in Jack Razparač se na Londonskih ulicah pomerita v izmikanju, blefiranju in sklepanju. Odlična igra za dva igralca!

2

Število igralcev

30 min

Čas igranja

9 +

Priporočena starost

Angleška

Pravila

29,90 

Ni na zalogi

Želite, da vas obvestimo, ko bo izdelek zopet na zalogi?

Preglej seznam želja
Šifra: BGMRJACK Kategorija: Oznaki: ,

Zloglasni Jack Razparač seje strah po londonskih ulicah in ti si edini, ki mu lahko prepreči, da iz mesta odide nekaznovan za svoje zločine.

Kako se igra?

Eden od igralcev prevzame vlogo Jacka Razparača, ki se zamaskira v enega izmed 8 likov na plošči. Njegov cilj je, da čimprej pobegne iz mesta, ali pa da se v njem uspešno skrije do konca osme poteze. Drugi igralec je detektiv, ki poskuša s pomočjo dedukcije ugotoviti, kateri izmed likov je Jack. A na voljo ima le en poskus!

Na svoji potezi vsak izmed igralcev premika like po plošči in uporablja njihove posebne sposobnosti. Ob koncu poteze liki obstanejo bodisi pod lučjo, bodisi v senci. Igralec, ki vodi Jacka mora povedati, ali je njegov lik med vidnimi ali ne (lik je med vidnimi, ko stoji pod svetilko ali pa zraven drugega lika). Na podlagi tega podatka lahko detektiv izloči tiste like, ki so nedolžni. To se nadaljuje vse do konca osme poteze obeh igralcev, Jack pa v vmesnem času poskuša pobegniti. Sposobnosti intucije, logike in hladnokrvnosti bodo nujne za oba igralca!

V čem je čar?

Vsi Jackovi premiki bodo namenjene temu, da se bo ob koncu posamezne poteze skril v čim večjo množico ljudi. Kot detektiv prižgite pravo svetilko v pravem trenutku in Jack bo kar naenkrat kot srna pred žarometi. Dobesedno.

Komu je igra namenjena?

Mr. Jack je odlična igra za dva igralca. Idealno je, če ima eden od vaju nekoliko detektivske, drugi pa nekoliko morilske žilice.

Zakaj jo imamo tako radi?

Čeprav se zdi, da ideja igre zapoveduje mračnjaško in krvavo vzdušje, temu ni tako. Liki v igri so simpatično narisani in zato je Mr. Jack primeren tudi za nekoliko starejše otroke (od 9 let naprej).

GremoŠeEno* kriterij:

Priporočamo tri obračune v enem popoldnevu/večeru, tako da bo imel vsak od igralcev priložnost za revanšo!

* GremoŠeEno je poseben kriterij, s katerim označujemo sposobnost igre, da v solznih očeh poražencev po koncu štetja točk prebudi upanje in zanos, ki svoj crescendo doživi v glasnem kriku: “Gremo še eno!”

Založnik

Avtor

Bruno Cathala, Ludovic Maublanc

Leto

2006

Pravila

Angleška

Jezik

Neodvisna od jezika

Število igralcev

Čas igranja

30 min

Priporočena starost

9 +

Zahtevnost

Lažje igre

Mehanika

Potovanje po zemljevidu, Različne moči igralcev

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

https://www.tojeto.info/wp-content/uploads/mr-jack-navodila.pdf

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna.

Osebni prevzem

Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani. Osebni prevzemi so v času veljavnosti protikoronskih ukrepov možni od ponedeljka do petka med 10:00 in 18:00.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sobota 10:00 – 14:00
Nedelje in prazniki Po občutku