Munchkin Apocalypse

Munchkin Apocalypse se odvija v postapokaliptičnem svetu, kjer divjajo naravne nesreče, napadi vesoljcev in jedrske vojne. Poteka po nekoliko drugačnih pravilih kot drugi Munchkini, vendar je z njimi združljiva.

3 - 6

Število igralcev

90 min

Čas igranja

10 +

Priporočena starost

Angleščina

Angleško besedilo na kartah

23,90 

Izdelka žal ni na zalogi

Želite, da vas obvestimo, ko bo izdelek zopet na zalogi?

Munchkin Apocalypse je samostojna igra, ki jo lahko zmešate s katerokoli drugo Munchkin igro.

Munchkin svet je zadela apokalipsa – in to kakšna! Zdi se, da so hkrati udarile vse možne naravne katastrofe, prihod zombijev in nezemljanov in še nuklearna vojna za povrh. Munchkin Apocalypse vzame osnovno idejo Munchkinov (še vedno ubijate pošasti, kradete zaklade in izdate prijatelje), toda dodana je nova mehanika “pečatov”, ki spremenijo način igranja. Pečati se nanašajo na sedem bibličnih pečatov, ki naj bi se odprli, preden se zgodi Apokalipsa. Igralci lahko kartice s pečati odpirajo in zapirajo po mili volji, le da jih je zapreti veliko težje kot odpreti. Ko je odprt sedmi pečat, se igra takoj konča in igralec, ki ima največjo bojevniško moč (vključno z nivoji), je zmagovalec. Na ta način igra dobi lep lok, kjer se dogajanje stopnjuje, vse dokler en igralec ne postane premočen – poleg tega pa se pogosto zgodi, da se nekaj igralcev združi proti drugemu in zapre pečat, da bi mu preprečili zmago. Zato je v tej različici še nekoliko več ekipnega sodelovanja. V Armageddonu je tudi več kartic katastrof, ki delujejo tako kot pasti in uroki v osnovni igri. Več je tudi močnih pošasti, ki se jim zoperstavite z nekaj močnimi karticami bonusov in ojačevalcev. Apocalypse doda 4 nove razrede, med njimi pošastne morske pse in od-mrtvih-vstale, ki igrajo po nekoliko spremenjenih pravilih. Zato je Apocalypse rahlo težji kot osnovna igra in ima nekoliko več taktične kompleksnosti. Je prava izbira za ljubitelje osnovne igre, ki želijo nadgradnjo – ne le tematsko, temveč tudi v načinu igranja.

Založnik

Steve Jackson Games

Leto

2012

Avtor

Steve Jackson

Navodila

Angleška

Jezik

Angleščina

Število igralcev

3 – 6

Čas igranja

90 min

Starost

10 +

Zahtevnost

Srednje zahtevne igre

Mehanika

Različne moči igralcev, Take That, Usklajevanje kartic v roki

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

https://www.tojeto.info/wp-content/uploads/munchkin-apocalypse-navodila.pdf

168 ovitkov velikosti

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sob 10:00 – 14:00