Munchkin Axe Cop

Munchkin Axe Cop je osnovana na znanem internetnem stripu Axe Cop, ki ga je idejno zasnoval petletnik. Dobrodošli v svet borcev za pravico, ki svet rešujejo z nabrušeno sekiro.

3 - 6

Število igralcev

90 min

Čas igranja

10 +

Priporočena starost

Angleščina

Angleško besedilo na kartah

23,90 

Na zalogi

Munchkin Axe Cop je samostojna igra, ki jo lahko zmešate s katerokoli drugo Munchkin igro.

Policaj s sekiro se igra na popolnoma enak način kot osnovna različica igre. Namesto običajnih ras se postavite v vlogo policaja, državljana in vojaka. Pri bojevanju proti kriminalni zalegi vam ob strani stojita vojak-dinozaver, ki se po potrebi spremeni v avokado-vojaka, tu pa je še gospod nogavičnik. Borite se proti velikanskemu robotskemu zombiju, otroškemu otroku in dr. Smrdoglavcu. Cilj je, da jim odsekate glave in se pri tem ne umažete s krvjo. Ne res, kaj ste pričakovali od stripa, katerega kreativni direktor je petletnik? Munchkin Axe Cop je osnovana na znanem internetnem stripu Axe Cop, vendar zgodbe stripa ni treba poznati. Ampak mi vam vseeno predstavimo glavnega junaka, ker je kul. Axey Smartist je nekoč našel gasilsko sekiro in jo od takrat uporablja kot glavno orožje pri bojevanju proti zločinu. Poročen je s svojo službo in spi le dve minuti na dan. Zlikovce lovi le ponoči, tako da jih poišče v njihovih posteljah. Nekoč je bil poročen z žensko različico Abe Lincolna, toda nato se je ločil, ker ga je videla z Vodno kraljico. Od tistega trenutka je postal velik ženskar, a večino časa še vedno preživi v svoji pisarni s svojimi prijatelji policaji, predvsem v družbi policaja s piščalko, ki ima za sina pol dojenčka, pol samoroga. Dovolj smo povedali, ostalo raje odkrijte sami – strip je poln presenečenj. Axe Cop Munchkin odlično zajame duh stripa in je odlična razširitev za ljubitelje “everything-goes” humorja, tipa risank South Park in Family Guy.

Založnik

Steve Jackson Games

Leto

2013

Avtor

Steve Jackson

Navodila

Angleška

Jezik

Angleščina

Število igralcev

3 – 6

Čas igranja

90 min

Starost

10 +

Zahtevnost

Srednje zahtevne igre

Mehanika

Različne moči igralcev, Take That, Usklajevanje kartic v roki

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

https://www.tojeto.info/wp-content/uploads/munchkin-cop-navodila.pdf

168 ovitkov velikosti

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sob 10:00 – 14:00