Munchkin Dungeon

Munchkin Dungeon je izpeljanka popularne igre Munchkin. Igralci z lomastenjem po temnici, polni pošasti, pridobivajo neštete zaklade in večno čast in slavo.

2 - 5

Število igralcev

90 min

Čas igranja

14 +

Priporočena starost

Angleška

Pravila

59,90 

Na zalogi

Šifra: BGMUNDUN Kategorija: Oznaka:

Za koliko igralcev: 2-5
Koliko časa: 60-90 min
Zahtevnost: 2/5

Popularni Munchkini so na voljo v ogromno različicah in zvrhanem košu dodatkov zanje, vedno pa je princip igre ostajal skorajda identično enak. Munchkin Dungeon je prva izpeljanka te igre, ki spreminja koncept igranja.

Za začetek ta igra uporablja igralno ploščo, kjer je vidna celotna temnica, po kateri bomo pohajkovali. Igralci med hojo po njej srečujejo pošasti, ki jih skušajo premagati, da bi dobili izkušenjske stopnje in svojevrsten plen. V kolikor nas nepridiprav ugonobi – kar ni tako redek pojav, saj mu s podlimi triki pomagajo naši nasprotniki – ne izgubimo izkušenj ali plena, se pa prestavimo na začetek plošče, pred jamo.

Cilj igre niso izkušenjske stopnje, kot v ostalih Munchkin igrah, temveč pridobivanje časti in slave s premagovanjem pošasti. Konec koncev živimo v času družabnih omrežij in nihče se ne važi s svojimi izkušnjami… te ne izgledajo dobro na Instagram fotkah.

Priporočamo: Munchkin Dungeon je zaradi bolj razgibanega dogajanja morda najboljša vstopna točka v svet Munchkinov, po njej pa bodo radi posegli tudi zapriseženi ljubitelji, saj vnaša dobro mero svežine. Zavoljo svojo risankaste podobe, sproščenega tona in možnosti, da si med sabo ponagajate, je Munchkin Dungeon tudi odlična izbira za skupine ali družine, ki si želite malo kompleksnejšega izziva od klasik, kot so denimo Ticket to Ride ali Naseljenci otoka Catan.

Leto

2020

Založnik

Avtor

Eric M. Lang, Andrea Chiarvesio

Pravila

Angleška

Jezik

Angleščina

Število igralcev

Čas igranja

90 min

Priporočena starost

14 +

Zahtevnost

Srednje zahtevne igre

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Mnenja


Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Munchkin Dungeon”

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sobota 10:00 – 14:00
Nedelje in prazniki Po občutku