facebook_pixel

Nations: The Dice Game

Nations: The Dice Game je civilizacijska igra s kockami, ki vsebuje elemente večje in kompleksnejše predhodnice Nations. Ohranja taktičen način igranja, vendar z enostavnimi pravili in odličnim igralnim časom (30-60 minut).

1 - 4

Število igralcev

40 min

Čas igranja

14 +

Priporočena starost

Neodvisna od jezika

Jezik navodil

34,90 

Na zalogi

Nations: The Dice Game je civilizacijska igra s kockami, ki vsebuje elemente večje in kompleksnejše predhodnice Nations. Igrate jo lahko samostojno.

Nations je strateška igra s kockami, pri kateri gradite svojo veličastno civilizacijo, ki si jo izberete sami, nato pa z danimi sposobnostmi skušate premagati izzive narave in nasprotnikovih napadov. Igranje je preprosto in poteka z metanjem kock – izbiranje akcij poteka glede na kocke, ki so vam na voljo. Vsak krog se lahko odločite za eno izmed treh akcij: potegnete novo ploščico, zgradite novo zgradbo ali pa ponovno vržete nekatere svoje kocke. Ploščice so različne, tiste z zgradbami in vojsko vam ponujajo dodatne kocke, kolonije in čudesa vam zagotavljajo surovine in točke zmage. Svetovalci vam omogočijo, da določene kocke (tista področja, na katerih so specialisti) vržete ponovno. Vsak krog ste soočeni tudi s karticami izzivov narave in vojskovanja, ki jih morate opraviti za dodatne bonuse. Tako postopoma gradite svoj velik narod skozi čas 4 dob (4 igralni krogi). V vsakem krogu igralcu izbirate akcije, dokler zadnji od igralcev ne preskoči svoje poteze. Zmagovalec je tisti igralec, ki uspe svojo civilizacijo najbolje razviti in zbrati največ zmagovalnih točk.

Odlična strateška igra s preprostimi pravili in ravno pravim igralnim časom med 30 in 60 minut (15 minut na igralca), v kateri lahko pokažete svoje taktično znanje, zaradi katerega bi pred vami trepetal še Otto von Bismarck.

Založnik

Leto

2014

Avtor

Rustan Håkansson

Pravila

Angleška

Jezik

Neodvisna od jezika

Število igralcev

Starost

14 +

Čas igranja

40 min

Zahtevnost

Srednje zahtevne igre

Oznake

Možnost solo igre

Mehanika

Metanje kock

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Dice Tower

Video Thumbnail

Miami Dice, Episode 164 – Nations: the Dice Game

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sob 10:00 – 14:00