New Frontiers

New Frontiers je nova igra v seriji “…for the Galaxy”, ki nam je prinesla že dve uveljavljeni klasiki, Race for the Galaxy in Roll for the Galaxy. Igralci (teh bo 2-5) bodo približno eno uro raziskovali obrobje galaksije in kolonizirali odkrite planete.

2 - 5

Število igralcev

45 min

Čas igranja

14 +

Priporočena starost

Angleška

Pravila

64,90 

Na zalogi

Race in Roll for the Galaxy slovita kot dve izmed najbolj zabavnih taktičnih iger. New Frontiers pa je malenkost drugačna, saj vam bo na poti do zmage precej bolj od taktike prišla strategija. To pomeni, da boste za zmago potrebovali dolgoročne načrte, ne le spretnosti pri prilagajanju na nove okoliščine.

Igralci bodo vsako rundo izbrali, katero akcijo bodo koristili. Ploščice z akcijami so skupne vsem igralcem – če eden od igralcev izbere kolonizacijo, je drugi ta krog ne morejo. Za razliko od “worker placement” iger pa to ni konec sveta, saj vsako izbrano akcijo izvedejo vsi igralci – le da igralec, ki je izbral ploščico z določeno akcijo prejme tudi določene bonitete.

Med igranjem boste igralci nabirali surovine, urili koloniste, odkrivali nove planete in razvijali nove tehnologije. Slednje vam bodo omogočale, da bodo vaše naslednje poteze še boljše in eksplozivnejše.

New Frontiers bo skoraj zagotovo všeč vsem, ki sta vam bili všeč igri Race for the Galaxy in Roll for the Galaxy, precej vzporednic pa lahko povlečemo tudi z eno najpriljubljenejših iger vseh časov, Puerto Ricom.

Založnik

Leto

2018

Avtor

Thomas Lehmann

Pravila

Angleška

Jezik

Angleščina

Število igralcev

Čas igranja

45 min

Priporočena starost

14 +

Oznake

Dobre za dva igralca

Mehanika

Različne moči igralcev

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Dice Tower

Video Thumbnail

New Frontiers Review – with Tom Vasel

Mnenja


Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “New Frontiers”

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sobota 10:00 – 14:00
Nedelje in prazniki Po občutku