facebook_pixel

Niagara

Niagara je čudovita igra odkrivanja draguljev na brzeči reki. Med igranjem skušate rešiti svoje čolne pred tem, da jih odnese čez slap, poleg tega pa vam nagajajo roparski Desperadosi.

3 - 5

Število igralcev

45 min

Čas igranja

8 +

Priporočena starost

Neodvisna od jezika

Jezik navodil

29,90 

Na zalogi

Niagara je odlična družinska igra, v kateri prevzamete vlogo raziskovalca, ki se poda na divjo pustolovščino na divjem Zahodu, iskat dragocenosti, ki se skrivajo v reki. Cilj igre je, da prvi naberete pet draguljev, toda igranje ni preprosto, saj vaš čoln odnaša nepredvidljiva reka, ki ves čas menja hitrost toka glede na to, kje se nahajate in kakšno vreme je. Zna se vam zgoditi, da ravno najdete diamant, pa vas odnese daleč stran. Najhuje kar se vam lahko zgodi je to, da zletite čez slap in pristanete nadstropje nižje – v tem primeru morate del svojega zaklada porabiti za to, da popravite svoj čoln. Pri vsem tem pa vam nagajajo še Desperadi, ki prežijo na trenutek, ko najdete zaklad in vas skušajo oropati. Toda neustrašni pustolovci, kot ste, se jih ne bojite in eden od vas bo kaj hitro obogatel na račun divje, smaragdno zelene reke. Igranje poteka na škatli, ki jo sestavite v dveh nadstropjih, tako da imate zelo pristen občutek, da je pred vami na mizi čisto prava reka.

Niagaro močno priporočamo kot družinsko igro, saj je zelo zabavna, nepredvidljiva in je zanimiva tako za odrasle, kot tudi za otroke.

Založnik

Leto

2004

Pravila

Angleška

Jezik

Neodvisna od jezika

Število igralcev

Čas igranja

45 min

Starost

8 +

Zahtevnost

Lažje igre

Mehanika

Poberi in dostavi, Sočasno izbiranje akcij, Usklajevanje kartic v roki, Zbiranje setov

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Jeremy Reviews it

Video Thumbnail

Jeremy Reviews It… – Niagara Board Game Review – Spiel des Jahres 2005

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sob 10:00 – 14:00