NMBR 9

NMBR 9 je abstraktna igra za več igralcev, v kateri boste morali premišljeno postavljati ploščice s številkami različnih oblik, saj je postavitev zelo pomembna pri končnem točkovanju.

1 - 4

Število igralcev

20

Čas igranja

8 +

Priporočena starost

Neodvisna od jezika

Jezik navodil

16,50 

Na zalogi

Šifra: BGNMBR9 Kategorija: Oznaka:

NMBR9 je preprosta, “take-it-easy” igra, v kateri zlagate številke drugo na drugo. Igranje poteka tako, da vsi igralci prejmete enake številke, od vaših odločitev kam postavite posamezno številko, pa je odvisno, kdo bo zmagovalec. Na potezi eden od igralcev potegne prvo številko, npr. št. 5 in igralci jo položite na mizo. Prvi dve številki predstavljata spodnje nadstropje, ki ga nato nadgrajujete z drugimi številkami. Spodnje nadstropje lahko poljubno razširite in mu dodate nove ploščice, toda štejejo le tiste, ki so postavljene na vrh. Pri postavljanju velja le eno pravilo – ploščice, ki jih postavljate v drugo nadstropje morajo prekriti vsaj dve spodnji ploščici. Igra se konča, ko potegnete vseh dvajset kartic (vsaka številka pride v paru), igralec, ki je pri postavljanju uspel zgraditi najvrednejšo stavbo je zmagovalec.

NMBR9 priporočamo igralcem, ki iščejo lahkotno in hitro zabavo, npr. za ogrevanje pred kakšno večjo igro ali kot kratek oddih ob čaju ali kavi. Simpatična, barvita in presenetljivo zabavna, kljub številkam!

Založnik

Abacusspiele

Leto

2016

Avtor

Peter Wichmann

Navodila

Angleška

Jezik

Neodvisna od jezika

Število igralcev

1 – 4

Čas igranja

20

Starost

8 +

Igralci

1, 2, 3, 4

Zahtevnost

Lažje igre

Mehanika

Polaganje ploščic, Sočasno izbiranje akcij

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sob 10:00 – 14:00