Noria

Noria je družabna igra, v kateri odkrivate leteče otoke, gradite nebeške ladje in vlagate v veličastne projekte. Poglobljena taktična igra v stilu “euro” iger, toda z zanimivim preobratom. Tematika navduši ljubitelje steampunka.

2 - 4

Število igralcev

90 min

Čas igranja

12 +

Priporočena starost

Angleška

Pravila

49,90  34,90 

Na zalogi

Noria je družabna igra, kii se dogaja na nebu, v svetu polnem nenavadne mehanike in letečih, nebeških ladij. V igri skušate pomagati pri gradnji velikih projektov, ki bodo spremenili podobo kraljestva. Za vlaganje v projekte potrebujete različne surovine, ki jih pridobite z uporabo različnih akcij, ki so vam na voljo na potezi. Ena izmed najbolj inovativnih komponent igre je vrteče se kolo, s katerim izbirate akcijo. Kolo ima tri obroče, na vsaki potezi pa lahko vsakega uporabite le enkrat. Zato morate včasih čakati precej časa, da ponovite isto potezo, ki ste jo storili ravnokar. Na ta način vas Noria prisili v poglobljeno taktično razmišljanje in načrtovanje svojih potez vnaprej. Poleg tega vam ponuja možnost trgovanja z običajnimi surovinami, ali pa naprednimi, za katere se morate nekoliko bolj potruditi. Zavoljo vseh možnosti, ki jih imate, lahko zares speljete povsem individualno pot do zmage.

Noria se uvršča v žanr “euro” iger, pri katerem pazljivo izbirate svoje akcije, da bi kar najbolj optimalno zgradili svoj pogon, ki vas bo popeljal do zmage. Zavoljo osrednje komponente vrtečega se kolesa pa ponuja zanimiv preobrat tudi za izkušene igralce. Odlikujejo čudovite ilustracije in barvite igralne komponente, ter fantazijska, steampunk tematika.

Založnik

Leto

2017

Avtor

Sophia Wagner

Pravila

Angleška

Jezik

Neodvisna od jezika

Število igralcev

Čas igranja

90 min

Priporočena starost

12 +

Zahtevnost

Zahtevne igre

Mehanika

Ustvarjanje kupčka

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Mnenja


Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Noria”

Dice Tower

Video Thumbnail

Noria Review – with Tom Vasel

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sobota 10:00 – 14:00
Nedelje in prazniki Po občutku