Nyctophobia

Nyctophobia je izvirna družabna igra, v kateri skušate samo s pomočjo tipa pobegniti iz gozda, pri tem pa vas lovi morilec, ki edini lahko vidi igralno ploščo.

3 - 5

Število igralcev

45 min

Čas igranja

9 +

Priporočena starost

Angleška

Pravila

34,90 

Na zalogi

Nyctophobia je tipalna družabna igra za 3 do 5 igralcev.

Eden od igralcev je morilec, ki lovi ostale, njegova naloga je, da ubije enega izmed igralcev, še preden oni najdejo izhod iz labirinta. Ostali igralci si pred začetkom igre nadenejo očala, skozi katere se ne vidi – pri igranju se morajo torej povsem zanašati na svoj tip. S tem skušajo priti mimo dreves, pobirati skale, ki jih lahko uporabijo kot orožje, zatipajo lahko tudi druge soigralce in ostale ovire. Seveda ne smejo tipati kar vsepovprek, temveč le eno ali nekaj polj hkrati, odvisno od akcije, ki jo izberejo. Včasih se skrijejo, včasih zašprintajo, včasih zgolj preverijo teren okrog sebe – odvisno, kaj je najbolje za njih v trenutni situaciji. Igralec, ki igra morilca jim pri tem pomaga, tako da postavi prst na pravo mesto, tako deluje tudi kot game master. Sicer pa lahko morilec igra na dva načina – kot pobesnelež, ki s sekiro ruši vse pred sabo, ali pa kot v načinu izprijenca, ki preobrača ovire in ploščo in se tako še dodatno igra z vašimi možgani. Pomembno je tudi, kdaj kateri od vas povzroči šum, saj to vpliva na taktiko ene in druge strani.

Morilec zmaga, če uspe ukrasti vse točke življenj enemu izmed igralcev, igralci pa zmagajo, ko najdejo svoj avto in zdržijo dovolj dolgo, da prispe policija.

Založnik

Leto

2018

Avtor

Catherine Stippell

Pravila

Angleška

Jezik

Angleščina

Število igralcev

Čas igranja

45 min

Priporočena starost

9 +

Mehanika

Sodelovanje

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Dice Tower

Video Thumbnail

Nyctophobia Review – with Tom Vasel

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sob 10:00 – 14:00