Odin’s Ravens

Vsako jutro Odin pošlje svoja dva krokarja okoli sveta, da mu prineseta novice o življenju na Zemlji. Po vseh teh tisočletjih sta krokarja postala malce tekmovalna in vsak let postane dirka drug proti drugemu. Odlična igra za dva igralca.

2

Število igralcev

20 min

Čas igranja

10 +

Priporočena starost

Angleška

Pravila

18,90 

Na zalogi

Odin’s Ravens je igra za dva igralca, v kateri vsak poskuša prvi preleteti pot, ki je sestavljena iz različnih tipov terena (gozdovi, morje…), toda krokar lahko naenkrat preleti le eno vrsto terena. Za napredovanje po poti mora igralec odigrati kartice ustreznega iz roke – če želi krokar leteti prek morja, mora igralec igrati kartico morja. Lahko pa uporabi posebne kartice boga Lokija in z njimi preuredi pot po svoje. S tem pomaga sebi ali pa oteži let nasprotnikovemu krokarju. Na potezi lahko igrate kolikorkoli kartic želite, ob koncu poteze pa se sami odločite, koliko kartic pokrajin in koliko Loki kartic želite vzeti iz kupa. Toda kartic Loki je le 8 in vsako lahko uporabite le enkrat. Vsaka kartica poti ima dva simbola, vaša naloga pa je, da najprej letite po spodnji strani, nato pa zavijete še na zgornjo. S karticami Lokija lahko dodajate ali odvzemate kartice iz poti, obrnete kartico (tako da se simbola zamenjata) ali pa zamenjate dve kartici na poti.  Zmagovalec je igralec, ki prvi doseže cilj.

Odin’s Ravens je odlična igra za dva igralca, ki ni predolga, traja le okrog 20 minut, ampak ponuja veliko zabave in ravno prav taktičnih dilem – ni pretežka in ni prelahka – je igra, ki jo lahko igrate velikokrat, pa se je ne naveličate. V kategoriji iger za dva igralca jo radi predlagamo, ker je namenjena najširšemu krogu igralcev (ni specifična) in je spravljena v škatli, ki jo zlahka vzamete na pot in jo lahko odigrate tudi na barski mizici. Všeč so nam tudi zelo elegantne ozke kartice in noridjske ilustracije. Naše močno priporočilo!

Založnik

Avtor

Thorsten Gimmler

Število igralcev

Čas igranja

20 min

Priporočena starost

10 +

Pravila

Angleška

Jezik

Neodvisna od jezika

Zahtevnost

Lažje igre

Mehanika

Usklajevanje kartic v roki

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Dice Tower

Video Thumbnail

Odin’s Ravens Review – with Zee Garcia

https://www.tojeto.info/wp-content/uploads/odins-ravens-navodila.pdf

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna.

Osebni prevzem

Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani. Osebni prevzemi so v času veljavnosti protikoronskih ukrepov možni od ponedeljka do petka med 10:00 in 18:00.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sobota 10:00 – 14:00
Nedelje in prazniki Po občutku