One Night Revolution

One Night Revolution je preoblečena različica igre One Night Werewolf, le da se odvija v futurističnem svetu igre The Resistance. Prednost igre volkodlaka, ki se odvije v eni noči je, da nihče od igralcev do konca igre ne izpade, zato nihče ne čaka na novo igro.

3 - 10

Število igralcev

15 min

Čas igranja

13 +

Priporočena starost

Angleščina

Angleško besedilo na kartah

24,90 

Na zalogi

One Night Revolution je verzija igre One Night Werewolf, ki se odvija v svetu igre The Resistance. Igralci pred pričetkom igre dobijo kartico, ki jih umesti v skupino upornikov ali izdajalcev, hkrati pa dobijo tudi vsak svojo vlogo. V nočni fazi se razkrijejo informanti, v dnevni fazi pa igralci izvedejo dejanja, ki pripadajo njihovi vlogi (menjava vlog drugih igralcev, zbiranje informacij…). Na koncu dneva igralci glasujejo, kdo je po njihovem mnenju izdajalec in če večina ugotovi, potem zmagajo uporniki – dobri fantje.

Vse različice igre volkodlaka so že trideset let najbolj priljubljena igra za zabave in za večje skupine. Ker igralce razdelijo na dva tabora, ustvarijo napeto, pol tekmovalno in pol sodelovalno vzdušje, kjer pa je treba vse početi zelo diskretno. Volkodlaki, ki se odvijejo v eni noči (One Night) so neprimerno krajši, ne potrebujejo moderatorja (osebe, ki vodi igro in zato ne more igrati), poleg tega pa ni izpadanja igralcev, zato ni čakanja na novo igro. Revolution je odlična izvedba, postavljena v svet distopične prihodnosti, ki bo blizu ljubiteljem znanstvene fantastike in kriminalk, v katerih so glavni liki odpadniki.

Založnik

Indie Boards and Cards

Leto

2015

Avtor

Ted Alspach

Navodila

Angleška

Jezik

Angleščina

Število igralcev

3 – 10

Čas igranja

15 min

Starost

13 +

Zahtevnost

Lažje igre

Mehanika

Glasovanje, Igranje vlog, Partnerstva, Različne moči igralcev, Skrivne vloge

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Dice Tower

Video Thumbnail

One Night Revolution Review with Tom Vasel


Board Game Brawl

Video Thumbnail

One Night Revolution review – Board Game Brawl

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sob 10:00 – 14:00