One Night Ultimate Vampire

One Night Ultimate Vampire je različica detektivske igre z izdajalci, One Night Ultimate Werewolf, tokrat z vampirsko tematiko.  Igro lahko igrate z do 10 igralci, in prinaša 12 vlog. Vampirje lahko igrate samostojno ali pa združene z ostalimi igrami iz serije One Night Ultimate Werewolf.

3 - 10

Število igralcev

10 min

Čas igranja

8 +

Priporočena starost

Angleška

Pravila

24,90 

Ni na zalogi

Želite, da vas obvestimo, ko bo izdelek zopet na zalogi?

V mesečini nizko spuščenega meseca, se je v sivi sobi obdanimi z žametom, z zloveščim treskom odprla krsta. In takoj za tem še ena. In še ena. Mala skupina črnolasih postav je odlebdela proti soju luči, ki so se svetile na obzorju.

Kako se igra?

Vampires obdrži sistem igranja, ki ga poznamo iz igre One Night Ultimate Werewolf. Igralci se razdelijo na dve skupini – vampirje in meščane, pri čemer morajo vampirji skrbno skriti svojo identiteto. Nato se igra prične s pogovorom in medsebojnim obtoževanjem, kar poteka nekaj minut, nato pa v zaključnem glasovanju igralci izberete tistega igralca, za katerega mislite, da je vampir. Če meščanom uspe najti pravega, so zmagovalci, sicer pa zmagajo krvosesi. Med novimi vlogami najdete vloge vampirja, grofa, morilca, kupida, žeparja…Odlična tematska popestritev preverjene igre za večje družbe.

Komu je namenjena?

Ultimate Night Vampires je odlična kratka igra za večje skupine, ki traja le nekaj minut. Je odlična igra za rojstne dneve ali druženja ob petkih zvečer, pred odhodom v mesto. Primerna je tudi za igranje z otroci, starejšimi od 8 let, saj so kljub nekoliko strašljivi tematiki, ilustracije otrokom prijazne. Priporočamo, da igrate vsaj s 4 osebami.

Zakaj jo imamo tako radi?

Velika prednost One Night Vampires je ta, da v primerjavi z običajnim volkodlakom (oz. mafijo), ki se igra čez več noči, ne potrebujete moderatorja (torej osebe, ki ne igra, temveč le vodi igro), prav tako pa ni izpadanja, zato so vsi igralci ves čas vključeni v dogajanje.

Če imate v svoji zbirki vse igre iz kolekcije One Night Ultimate (poleg Vampires še Werewolf, Daybreak in Aliens), lahko igrate tudi epske večstrane bitke med volkodlaki, vampirji, nezemljani in meščani.

GremoŠeEno* kriterij:

One Night Ultimate Vampires je ena izmed najboljših ponovitvenih iger in jo boste lahko igrali cel večer, kljub temu, da ena igra traja le 10 minut.

* GremoŠeEno je poseben kriterij, s katerim označujemo sposobnost igre, da v solznih očeh poražencev po koncu štetja točk prebudi upanje in zanos, ki svoj crescendo doživi v glasnem kriku: “Gremo še eno!”

Založnik

Leto

2015

Avtor

Ted Alspach

Pravila

Angleška

Jezik

Neodvisna od jezika

Število igralcev

Čas igranja

10 min

Priporočena starost

8 +

Zahtevnost

Lažje igre

Mehanika

Glasovanje, Igranje vlog, Različne moči igralcev

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Dice Tower

Video Thumbnail

One Night Ultimate Vampire Review – with Tom Vasel


Game Boy Geek

Video Thumbnail

One Night Ultimate Vampire Review with the Game Boy Geek

 • Hitri predogled
  Akcija!

  One Week Ultimate Werewolf

  39,90  29,90 

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

 • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
 • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
 • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
 • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna.

Osebni prevzem

Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani. Osebni prevzemi so v času veljavnosti protikoronskih ukrepov možni od ponedeljka do petka med 10:00 in 18:00.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sobota 10:00 – 14:00
Nedelje in prazniki Po občutku