One Night Ultimate Werewolf: Daybreak

One Night Ultimate Werewolf: Daybreak je samostojna razširitev za igro One Night Ultimate Werewolf. Igra prinaša 11 novih vlog ter omogoča igro do 10 igralcev (skupaj z osnovno igro)

3 - 7

Število igralcev

10 min

Čas igranja

8 +

Priporočena starost

Neodvisna od jezika

Jezik navodil

24,90 

Na zalogi

Dvigovala se je zora, toda strah in trepet, ki ju je prinesla prejšnja noč, sta se še vedno čvrsto držala tal, kot meglica, ki je meščanom onemogočala, da bi videli trezno.

One Night Ultimate Werewolf: Daybreak je samostojna igra. Za igranje ne potrebujete drugih različic iger Volkodlaka. Priporočamo, da jo združite z originalno različico One Night Ultimate Werewolf, saj na tak način dobite igro z 23 liki, ki jo lahko igra do 10 igralcev hkrati.

Daybreak se igra na popolnoma enak način kot One Night Ultimate Werewolf. Igralci se še vedno razdelite na dve skupini – volkodlaki in meščani, pri čemer morajo volkodlaki skrbno skriti svojo identiteto. Nato se igra prične s pogovorom in medsebojnim obtoževanjem, kar poteka nekaj minut, nato pa v zaključnem glasovanju igralci izberete tistega igralca, za katerega mislite, da je volkodlak. Če meščanom uspe najti pravega, so zmagovalci, sicer pa zmagajo krvoločneži.

Med novimi vlogami najdete vloge osebnega stražarja (lahko prepreči, da bi bil ob koncu igre en soigralec po njegovem izboru izglasovan), čarovnica (ob začetku igre lahko pogleda eno kartico na sredini mize in jo zamenja s ploščico enega od igralcev), ali pa kurator, ki na igralčevo kartico položi žeton. V igri so mnogi žetoni, npr. meč osebnega stražarja in maska utišanja), zato se lahko igralec o vsebini žetona tudi zlaže in s tem vnese v igro dodatno zmedo.

Daybreak je odlična samostojna igra in še boljši dodatek, ki bo One Night Ultimate Werewolf spremenil v igro, ki bo z vami več let in se boste k njej pogosto vračali.

Za resnične oboževalce ali pa za igralce, ki jim tematika volkodlakov ne leži, priporočamo, da si ogledate tudi samostojni dodatek One Night Ultimate Vampire, v kateri bodo vlogo bazirale na tematiki vampirjev in bodo med drugim polne tudi ljubezenskih zapletov, saj je med vlogami tudi nagajivi Kupid.

Če imate v svoji zbirki vse tri igre iz kolekcije One Night Ultimate, lahko igrate tudi epske tristrane bitke med volkodlaki, vampirji in meščani.

Založnik

Bezier Games, Inc.

Leto

2015

Avtor

Ted Alspach

Navodila

Angleška

Jezik

Neodvisna od jezika

Število igralcev

3 – 7

Čas igranja

10 min

Starost

8 +

Zahtevnost

Lažje igre

Mehanika

Glasovanje, Igranje vlog, Različne moči igralcev

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Dice Tower

Video Thumbnail
One Night Ultimate Werewolf Daybreak Review - with Tom Vasel


Drive Thru Review

Video Thumbnail
One Night Ultimate Werewolf Daybreak Review

Ocene


Zaenkrat še ni ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “One Night Ultimate Werewolf: Daybreak”

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sob 10:00 – 14:00