Origami Pilotke

Zlaganje letečih avionov še nikoli ni bilo tako zabavno in barvito! Poleg tega, da letala letijo zelooo daleč, jih upravljajo tudi divje in drzne pilotke. Priporočena starost: 7 do 13 let.

7,90 

Na zalogi

Šifra: DJ08769 Kategorija: Oznaki: ,

S tem origami setom lahko ustvarite 4 različne oblike papirnatih letal, ki so zelo trpežna in letijo zelo daleč, saj so izdelana iz prav posebne vrste kartona. Pred letom lahko izberete svojo pilotko, kar 20 različnih jih je, in jo posadite za krmilo. Letala lahko tudi dodatno okrasite in tako ustvarite svojo zmagovalno napravo za veliko tekmovanje aeroplanov, v katerem se pomerite s prijatelji! Primerno za otroke, stare med 7 in 13 let.

Kreativni seti francoskega proizvajalca Djeco navdušijo s čudovitimi ilustracijami in zabavnim načinom ustvarjanja, v katerem otroci prek igre osvojijo razna ustvarjalna znanja. Med različnimi projekti najdete zlaganje letala, origamijev, ustvarjanje z bleščicami, risanje s pomočjo štampiljk, barvanje s kovinskimi barvami, učenje risanja in še marsikaj. Najlepše pa je, da končani projekti tudi zaživijo ali pa postanejo čudovit okrasek otroške sobe. Dobrodošli v Djecojevem pravljičnem svetu, kjer domišljija ne pozna meja.

Proizvajalec

Djeco

Starostna skupina

6 – 8 let, 8 – 12 let

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sob 10:00 – 14:00