Origami Ptičja igra

Preprost origami, ki omogoča 20 različnih kombinacij, s priloženimi nalepkami pa lahko igrate tudi priljubljeno igro napovedovanja prihodnosti. Priporočena starost: 6 do 11 let.

7,90 

Na zalogi

Preglej seznam želja
Šifra: DJ08764 Kategorija: Oznaki: ,

Origami Ptičja igra je čudovit, barvit origami, ki ga sestavite v posebno štirikrako rožico, z njim pa lahko igrate tudi priljubljeno igro napovedovanja prihodnosti. Prijatelj vas vpraša koliko otrok bo imel, vi pa nekajkrat prepognete origami in mu rečete, naj pokuka vanj. Na dnu se pokaže odgovor, saj so različni kraki rožice označeni z različnim številom simbolov, npr. žabic. S tem origamijem lahko sestavite kar 20 različnih kombinacij, lahko pa jih tudi dodatno okrasite s priloženimi nalepkami. Priložena so tudi navodila za sestavljanje. Primerno za otroke, stare med 6 in 11 let.

Kreativni seti francoskega proizvajalca Djeco navdušijo s čudovitimi ilustracijami in zabavnim načinom ustvarjanja, v katerem otroci prek igre osvojijo razna ustvarjalna znanja. Med različnimi projekti najdete zlaganje letala, origamijev, ustvarjanje z bleščicami, risanje s pomočjo štampiljk, barvanje s kovinskimi barvami, učenje risanja in še marsikaj. Najlepše pa je, da končani projekti tudi zaživijo ali pa postanejo čudovit okrasek otroške sobe. Dobrodošli v Djecojevem pravljičnem svetu, kjer domišljija ne pozna meja.

Proizvajalec

Djeco

Starostna skupina

6 – 8 let, 8 – 12 let

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sobota 10:00 – 14:00
Nedelje in prazniki Po občutku