facebook_pixel

Otys

V čudoviti podvodni družabni igri Otys prevzamete ekipo potapljačev, ki se spuščajo po različne zaklade. Težava je v tem, da potapljačem po opravljeni misiji zmanjka zraka, tako da morate dobro načrtovati njihove potope.

2 - 4

Število igralcev

60 min

Predviden čas igranja

8 +

Priporočena starost

Neodvisna od jezika

Jezik navodil

38,90 

Na zalogi

Šifra: BGOTYS Kategorija: Oznaka:

V Otys skušate rešiti mesto 300 let v prihodnosti, ko oceani grozijo, da bodo s svojim dviganjem iztrebili zadnje otoke človeštva. Vaš cilj je, da s spuščanjem v globine morja poiščete ostanke starih civilizacij in s pomočjo njihove modrosti rešite prihodnost.

Družabna igra optimizacije svojih potez in dobrega načrtovanja, saj lahko vsakega izmed vaših potapljačev uporabite le enkrat, nato pa se mora vrniti na površje. Spuščanje traja nekaj krogov, kar preprečuje, da bi uporabljali le enega – trik igre je v tem, da dobro načrtujete položaj različnih potapljačev in dobro predvidevate potek igre. S potopi na različnih globinah (od 1 do 5), namreč sprožite dogodke v mestu – včasih lahko menjate nabrane surovine na tržnici, drugič s svojimi potopi pridobite različne predmete, ki vam prinašajo posebne sposobnosti. Toda tudi drugi igralci počnejo podobno in če boste s potopom na posamezni globini odlašali predolgo, bodo vse ugodnosti že pošle.

 

Zanimiva strateška igra srednje težavnosti, ki spominja na igro Quadropolis, krasijo pa jo čudovite ilustracije (založnik je Libellud, ki je znan predvsem po igri Dixit). Primerna za igralce, ki iščete dober strateški izziv z ne pretežkimi pravili in ravno pravšnjim igralnim časom okrog 1 ure.

Založnik

Leto

2017

Avtor

Claude Lucchini

Pravila

Angleška

Jezik

Neodvisna od jezika

Število igralcev

Čas igranja

60 min

Starost

8 +

Zahtevnost

Srednje zahtevne igre

Mehanika

Postavljanje delavcev, Programiranje akcij

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Dice Tower

Video Thumbnail

Miami Dice: Otys

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sob 10:00 – 14:00