Pandemic Legacy: Season 2 – Black box

70 let po izbruhu kuge, ki je izbrisala iz zemljevida celotne kontinente. V velikih mestih ostajajo le redki preživeli. Vaši dedki so takrat pobegnili na plavajoče otoke sredi oceana, ki so bili edini varni pred okužbo. Vaša generacija je zadnje upanje, da se celine vrnejo v staro stanje …

79,90 

Število igralcev

2 - 4

Čas igranja

60 min

Priporočena starost

14 +

Pravila

Angleška

BoardGameGeek
Šifra: BGPAN2CR Kategorija: Oznake: , , ,

Pandemic Legacy: Season 2 je samostojna igra. Za igranje ne potrebujete drugih različic igre Pandemic ali Pandemic Legacy (lahko pa v Season 2 uporabite like iz prve sezone).

Svet je bil pred 71 leti na pragu gromozanske katastrofe, toda ekipa pogumnih znanstvenikov in vojakov ga je uspela v zadnjem hipu obarovati pred popolnim uničenjem. Smrtonosna kuga je prišla in pokosila večino prebivalstva, ter iz zemljevida izbrisala celotne kontinente. Majhne skupine srečnežev so pobegnile na plavajoče otoke sredi ocena, kjer so bile varne pred dogajanjem na kopnem. Toda takrat se je izgubil stik s tem, kar smo nekoč poznali kot “razviti svet”. Tri generacije kasneje, se majhna skupina poda na raziskovanje starega sveta. Nihče ne ve, kaj bodo odkrili.

Izjemna sodelovalna igra, ki poteka v načinu kampanje, kar pomeni, da bo dogajanje v prvi igri vplivalo na naslednjo, in tako naprej. Igra poteka 12 mesecev, vsak mesec pa lahko v primeru neuspešno opravljene misije ponavljate. Na poti vas čakajo mnoga presenečenja in preobrati. Ob tem igra ohranja dobro poznani sistem igranja z obračanjem kartic, epidemijami in reševanjem mest, ob rahlih tematskih modifikacijah. V tej izdaji je zdravljenje precej oteženo, saj je pomembno kje se mesto nahaja (ob obali ali na kopnem) in kako dostopno je po morju. Liki iz prve sezone so uporabni tudi v tej izdaji in se pojavijo v vlogi prednikov mlade generacije, ki skuša rešiti svet.

Ena najboljših družabnih iger vseh časov, ki vas bo navdušila z načinom igranja, zgodbo in fantastičnim izgledom.

Opomba: Tako kot prvi Pandemic Legacy je tudi na voljo v dveh različnih barvnih verzijah – v črni in rumeni škatli. Obe škatli vsebujeta identično vsebino, le zunanji dizajn je različen.

Igra je po besedah avtorja Roba Davieuja približno 5% lažja z dvema igralcema kot s tremi, in približno 10-15% odstotkov lažja z dvema igralcema kot s štirimi.

Založnik

Leto

2017

Avtor

Matt Leacock, Rob Daviau

Pravila

Angleška

Jezik

Angleščina

Število igralcev

Čas igranja

60 min

Priporočena starost

14 +

Mehanika

Potovanje po zemljevidu, Različne moči igralcev, Sodelovanje, Uporaba akcijskih točk, Usklajevanje kartic v roki, Zbiranje setov

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Ker velik del zabave te igre predstavljajo presenečenja in preobrati, vam svetujemo, da o zgodbi čim manj veste, preden jo pričnete igrati. Spodnji video opisi ne vsebujejo nobenih večjih spoilerjev, tako da si jih lahko brez skrbi ogledate.

Dice Tower



Miami Dice - Pandemic Legacy: Season 2 First Impressions **SPOILER-FREE**

Miami Dice – Pandemic Legacy: Season 2 First Impressions **SPOILER-FREE**


Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna.

Osebni prevzem

Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sobota 10:00 – 14:00
Nedelje in prazniki Po občutku