Piratoons

V Piratoonsih gradite strašno gusarsko ladjo. Za dele svoje ladje morate na dražbo z drugimi igralci in jih premagati v igri visokih ponudb in bliskovitih odločitev!

2 - 4

Število igralcev

30 min

Čas igranja

8 +

Priporočena starost

Angleška

Pravila

32,90  19,90 

Na zalogi

V Piratoonsih želite zgraditi najmočnejšo, najstrašnejšo in največjo gusarsko ladjo vseh morja! Žal pa imajo tudi drugi igralci iste načrte in paziti morate, da vam ne pokradejo najboljših delov in posadke. Pred pričetkom igre vsak igralec dobi dva začetna dela ladje – sprednjega in zadnjega. Tekom igre imajo igralci možnost razširiti ladjo z dodatnimi deli, opremo in posadko. Igra poteka v več krogih. V vsakem krogu imajo igralci na voljo nekaj članov posadke, s katerimi pridobivajo nove dele in opremo v obliki dražbe z drugimi igralci. Toda dražba je simultana in omejena s časom, tako da morate svoje odločitve sprejemati zelo hitro! Ko premagajo druge na dražbi, lahko pridobljene dele umestijo v svojo konstrukcijo in tako ladja postane vedno večja in boljša. Na koncu igre se ladja vsakega igralca točkuje glede na različne kriterije. Točke se dobi za največjo, najhtrejšo in najbolj skladno ladjo, za največ prihranjenega bogastva itd., hkrati pa se zgublja točke za najbolj prazno in neizkoriščeno ladjo. Zmagovalec je igralec z najvišjim številom točk.

Založnik

Leto

2015

Avtor

Olivier Grégoire

Pravila

Angleška

Jezik

Neodvisna od jezika

Število igralcev

Čas igranja

30 min

Priporočena starost

8 +

Zahtevnost

Lažje igre

Mehanika

Dražba, Izbiranje kartic, Zbiranje setov

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Dice Tower

Video Thumbnail

Piratoons Review – with Tom Vasel


Rahdo Runs Through

Video Thumbnail

Piratoons Gameplay Runthrough

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sob 10:00 – 14:00