Port Royal Unterwegs!

Port Royal Unterwegs je samostojna in malce enostavnejša verzija igre Port Royal z novimi kartami, ki jih lahko uporabite tudi kot razširitev za to igro.

2 - 5

Število igralcev

30

Čas igranja

8 +

Priporočena starost

Neodvisna od jezika

Jezik navodil

7,90 

Na zalogi

Šifra: BGPORUNT Kategorija: Oznaki: ,
Port Royal: Unterwegs poteka na enak način kot osnovna različica. Na svoji potezi odpirate karte in preizkušate svojo srečo. Ko se odpre druga ladja v enaki barvi, ste izgubili potezo, toda več kartic kot odprete, več jih boste lahko odigrali, zato boste morali ubrati pravo mero tveganja. Vaš cilj je, da v pristanišču pograbite čimveč poslovnih priložnosti – najsi gre za trgovanje z ladjami, vojskovanje ali pa prevažanje potnikov. Ob koncu igra bodo zmago prinesle točke ugleda.
V primerjavi z osnovno igro, je v igri nekoliko manj kartic, s tem pa je poenostavljen način igranja. Sestavljajo jo kartice ladij; kartice piratov, s katerimi lahko napadate ladje; kartice potnikov, ki nimajo posebnih sposobnosti, a prinašajo točke, ter kartica trgovca, pod katero zbirate ladje barve in si s tem prislužite dodatne točke ugleda.
Priporočamo vam, da si ogledate še razširitev Port Royal: Ein Auftrag geht noch…, ki je odlična razširitev k osnovni igri, saj doda kooperativni način igranja ob izpolnjevanju skupnih ciljev, ki jih predstavljajo kartice pogodb.
V primerjavi med Unterwegs in pogodbeno različico vam priporočamo slednjo, razen, če iščete poenostavljeno različico igre za igranje z otroci ali igralci, ki družabne igre igrajo bolj poredko.

 

Založnik

Pegasus Spiele

Avtor

Alexander Pfister

Navodila

Angleška

Jezik

Neodvisna od jezika

Število igralcev

2 – 5

Starost

8 +

Čas igranja

30

Zahtevnost

Lažje igre

Oznake

Dobre za dva igralca, Družinske igre, Hitre igre, Igre za v žep

Mehanika

Izbiranje kartic, Preizkušanje sreče, Zbiranje setov

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

https://www.tojeto.info/wp-content/uploads/port-royal-unterwegs-navodila.pdf

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sob 10:00 – 14:00