Posthuman

V Posthuman se podate na nevarno pot po postapokaliptični puščavi, kjer na vas prežijo mutirani nadljudje, ki skušajo iztrebiti običajne smrtnike. Z vsako rano, ki jo dobite, ste šibkejši in nekje na sredi poti se morate odločiti ali kljub težavam napredovati proti cilju ali se pridružiti mutantom in se obrniti proti sopotnikom.

1 - 4

Število igralcev

160 min

Čas igranja

12 +

Priporočena starost

Angleščina

Angleško besedilo na kartah

55,90 

Na zalogi

Šifra: BGPOSHUM Kategorija:

Posthuman je post-apokalitpična igra, v kateri se zadnji preživeli ljudje odpravijo na pot proti zadnji varni coni na Zemlji. Popolno opustošenje planeta je posledica genetskih poskusov, ki so se slabo končali, saj so mutirani nadljudje dobili svoje lastno zavedanje in njihov prvi sklep je bil, da morajo uničiti vrsto običajnih ljudi. Vaše potovanje poteka čez 10 con, znotraj katerih so naključno generirane mape. Igralci se morajo boriti proti mutantom, ki jih napadajo in če imajo nesrečo, so hudo ranjeni. Takrat imajo možnost sprejeti odločitev, ali nadaljevati pot kljub vsemu, ali se spreobrniti v mutanta in ubiti druge soigralce.

Odlična igra preživetja, ki poteka z napeto mehaniko odkrivanja novih teritorijev, ki so z vsako igro drugačni. Na svoji poti srečate celo vrsto zanimivih likov, pa tudi predmetov, ki jih nujno potrebujete za preživetje v tem puščavskem, nevarnem svetu.

Leto

2015

Navodila

Angleška

Jezik

Angleščina

Založnik

Mr. B Games

Število igralcev

1 – 4

Čas igranja

160 min

Starost

12 +

Zahtevnost

Zahtevne igre

Rahdo Runs Through

Video Thumbnail

Posthuman Gameplay Runthrough

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sob 10:00 – 14:00