Rory’s Story Cubes Prehistoria

Prehistoria je razširitev za osnovno verzijo Rory’s Story Cubes, ki vsebuje tri nove kocke s prazgodovinsko tematiko.

4,90 

Na zalogi

Šifra: BGSCPRE Kategorija: Oznaka:

Story Cubes Prehistoria je mini paket kock za pripovedovanje zgodb, s katerim potujete daleč v preteklost, v čas prazgodovinskega človeka, dinozavrov in kamene dobe. V setu so tri kocke z motivi kot so triceratops, mamut, jamski človek, fosil, mikroraptor, starodavni gozd, luna z morjem in druge.

Mini sete lahko uporabljate samostojno, vendar imajo le tri kocke, tako da sami po sebi zahtevajo nekoliko več domišljije pripovedovalca, zato so najboljše v kombinaciji z enim izmed osnovnih setov ali pa v kombinaciji z drugimi mini paketi.

Več o Story Cubes:

Story Cubes so najboljša spodbuda za vašo domišljijo! Z njimi poveste čudovite zgodbe, ki so vsakič znova izvirne in niti ena si ni podobna. Preprosto vrzite kocke in svojo inspiracijo črpajte iz znakov, ki so na vrhu kock. V osnovnih treh različicah (Basic, Actions in Voyages) prejmete 9 kock, v ostalih tematsko obarvanih pa 3 kocke. Več kock kot imate, bolj bogate in dolge so lahko zgodbe. Za začetek priporočamo eno izmed dveh osnovnih različic (Basic ali Voyages) v kombinaciji z Actions (dejanja, glagoli).

Proizvajalec

The Creativity Hub

Priporočena starost

6 +

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sobota 10:00 – 14:00
Nedelje in prazniki Po občutku