Rory’s Story Cubes Score

Score je razširitev za osnovno verzijo Rory’s Story Cubes, ki vsebuje tri nove kocke s športno tematiko.

4,90 

Na zalogi

Šifra: BGSCSCOR Kategorija: Oznaka:

Story Cubes Score je odličen mini paket kock za športne navdušence. Z njihovo pomočjo poveste krasne, napete športne zgodbe. V setu so tri kocke z motivi kot so dres, gol, veslač, različne žoge, pokal, rezultat, piščalka in druge.

Mini sete lahko uporabljate samostojno, vendar imajo le tri kocke, tako da sami po sebi zahtevajo nekoliko več domišljije pripovedovalca, zato so najboljše v kombinaciji z enim izmed osnovnih setov ali pa v kombinaciji z drugimi mini paketi.

Več o Story Cubes:
Story Cubes so najboljša spodbuda za vašo domišljijo! Z njimi poveste čudovite zgodbe, ki so vsakič znova izvirne in niti ena si ni podobna. Preprosto vrzite kocke in svojo inspiracijo črpajte iz znakov, ki so na vrhu kock. V osnovnih treh različicah (Basic, Actions in Voyages) prejmete 9 kock, v ostalih tematsko obarvanih pa 3 kocke. Več kock kot imate, bolj bogate in dolge so lahko zgodbe. Za začetek priporočamo eno izmed dveh osnovnih različic (Basic ali Voyages) v kombinaciji z Actions (dejanja, glagoli).

Proizvajalec

The Creativity Hub

Priporočena starost

6 +

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sobota 10:00 – 14:00
Nedelje in prazniki Po občutku