Rush M.D.

Postanite zdravniki v prenatrpani bolnišnici, naročajte in izvajajte teste, predpisujte zdravila in rešujte življenja v tej zabavni sodelovalni igri.

1 - 4

Število igralcev

45 min

Čas igranja

14 +

Priporočena starost

Angleška

Pravila

44,90 

Na zalogi

Šifra: BGRUSMD Kategorija: Oznaka:

Za koliko igralcev: 1-4
Koliko časa: 30-45 min
Zahtevnost: 2/5

Če komu leto 2020 ni bilo dovolj, se lahko tudi igranjem namiznic ukvarja s kolapsom zdravstvenega sistema – tu je Rush M.D., izredno napeta in zabavna sodelovalna igra, ki vam bo upravljanje prepustila preobremenjeno bolnišnico.

S soigralci boste skušali kar najbolje oskrbeti trume bolnikov, ki se sipajo skozi vhodna vrata vaše eminentne ustanove. Vsakega izmed njih pestijo drugačne težave, od manjših neprijetnosti do izjemno kritičnih stanj. Za različne težave pa različne rož’ce rastejo, bi rekel Kosobrin; tako boste na bolnikih izvajati različne teste, ki jih predstavljajo mini igre, in jim po potrebi presajati organe, jih hraniti s tabletami in jemati kri.

Bolnike predstavljajo kartice, ki jih polagate v bolniške postelje, ki jih nato vozite naokoli po bolnišnici. V igri sta zelo pomembni hitrost in spretnost. Pri presaditvah organov boste morali vse postoriti s pinceto, zdravila vbrizgavate z injekcijo, ki jo morate prej napolniti z žetoni prave barve in podobno. Pred začetkom vsake runde se lahko s soigralci posvetujete in dogovorite za načrt, za samo zdravljenje, premikanje figur in igranje mini iger pa imate le 4 minute v vsaki od 4 rund. Povrh vsega so vaše igralne figure (in figure, ki predstavljajo bolniške sestre) peščene ure, ki jih ne smemo premikati, dokler se v njih pretaka pesek. Konec koncev vsako opravilo traja nekaj časa!

Priporočamo: Rush M.D. je izvrstna zmes spretnostnih in taktičnih iger pod nenehnim časovnim pritiskom. Spominja nas na Flatline, ki ga lahko preizkusite v naši izposojevalnici, a namesto na metanje kock stavi na spretne prste igralcev in kopico mini iger. Podobno kot izvrstni tekmovalni Quetzal in kvartopirski The Crew je Rush M.D. obenem primeren za družine in zahtevnejše igralce, redko pa boste odigrali zgolj eno partijo.

Založnik

Leto

2020

Avtor

Dávid Turczi

Pravila

Angleška

Jezik

Angleščina

Število igralcev

Čas igranja

45 min

Priporočena starost

14 +

Zahtevnost

Srednje zahtevne igre

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Video Thumbnail

Rush M D Review – with Tom Vasel

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna.

Osebni prevzem

Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sobota 10:00 – 14:00
Nedelje in prazniki Po občutku