Samurai Spirit

Samurai Spirit je sodelovalna družabna igra s kartami, v kateri igralci v vlogi samurajev ščitijo vas pred napadi banditov.

1 - 7

Število igralcev

30 min

Čas igranja

10 +

Priporočena starost

Angleška

Pravila

18,90 

Na zalogi

Ti in tvoji kolegi samuraji so zadnja ovira preden krvoločni divjaki oropajo prestrašene vaščane. Pretep se zdi zelo nepošten, saj vas je samo 7, njih pa na ducate – toda, ker ste celo življenje posvetili treningu za take trenutke in se povezali v pravo ekipo, jih lahko premagate. Vaši sovragi naj bodo kar pripravljeni na neprijetno presenečenje, saj ne vedo, da se v vsakem izmed vas skriva neizmerna bojevniška sila, ki čaka, da udari na plano takrat, ko zadeve izgledajo najbolj izgubljene.

Samurai Spirit je sodelovalna igra, ki poteka v treh krogih, v katerih vsak igralec najprej potegne kartice banditov, proti katerim se mora spopasti in se nato odloči, ali se želi boriti proti njemu in s tem zaščititi vas ali pa ga pustiti mimo in raje pomagati drugim samurajem, ki so v težavah. Izziv igre je v stalnem sprejemanju odločitev: ali se boriti proti vsakemu nasprotniku, zato da čimprej dosežemo svoje nadnaravne bojevniške sposobnosti ali raje pomagati drugim, toda s tem slabimo samega sebe, saj si preprečimo dostop do posebnih moči. Proti sovražnikom se borite s simpatičnim sistemom bojevanja, pri katerem postopoma izkoriščate svoje bojevniške točke – ko prejmete drugo rano, se spremenite v nadnaravno različico sebe in jih prejmete še več, toda nato si ne smete več privoščiti novih poškodb. Vsak heroj ima svoje unikatne sposobnosti, s katerimi lahko pomaga ekipi (npr. da lahko pogleda naslednjega nasprotnika v kupu, zamenja kartice, itd.) Vsaka poteza se konča z uničenjem farm in ograj in ker jih ni na voljo na pretek, morate poskrbeti, da ob koncu igre ostane neuničena vsaj ena farma z dovolj delavci, ki jo oskrbujejo – sicer vaščani stradajo. Imate v sebi, kar potrebuje pravi heroj – ogenj poguma, občutek časti in prave prijatelje?

Samurai Spirit močno priporočamo igralcem, ki radi igrat v večjih skupinah (do 7 igralcev) kot tudi v troje, saj igra zelo dobro deluje pri celotnem razponu števila igralcev. Je odlična sodelovalna igra, v kateri se povežete v pravo skupino v kateri vam skupaj spodleti ali pa slavite kot heroji. Ker ni pretežka za naučiti se, jo lahko igrate tudi z nekoliko starejšimi otroci (nad 10 let).

 

Založnik

Avtor

Antoine Bauza

Leto

2014

Pravila

Angleška

Jezik

Angleščina

Število igralcev

Čas igranja

30 min

Priporočena starost

10 +

Zahtevnost

Srednje zahtevne igre

Mehanika

Partnerstva, Različne moči igralcev, Sodelovanje

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Dice Tower

Video Thumbnail

Samurai Spirit Review – with Zee Garcia

Mnenja


Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Samurai Spirit”

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sob 10:00 – 14:00