SeaFall

V igri SeaFall vodite svojo provinco v epski zgodbi pomorskega raziskovanja v času, ko je plovba predstavljala odkrivanje neznanega sveta polnega nevarnosti in novih priložnosti. Igranje poteka prek več igralnih seans in v njih pridete od prvih poskusov plovbe do obširnih provinc z mnogimi novimi otoki in bogato trgovino.

3 - 5

Število igralcev

100 min

Čas igranja

14 +

Priporočena starost

Angleščina

Angleško besedilo na kartah

73,90  66,50 

Na zalogi

V igri Seafall prevzamete vlogo vladarja province v epski zgodbi pomorskega raziskovanja. SeaFall je “legacy” igra, z zgodbo, ki se bo počasi odvijala iz igre v igro. Odločitve in dejanja igralcev imajo trajne posledice na plošči in karticah in z vsako naslednjo igro se odpirajo nove mehanike in presenetljivi preobrati. Igro začnete v srednjem veku, v času prvih poskusov plovbe. Me igranjem gradite nove ladje, razvijate trgovske poti, odkrivate nove otoke in jih raziskujete za nove surovine, ter se bojujete z drugimi ladji v pomorskih bitkah. Pri vsem tem so vam v pomoč vaši svetovalci, ki vam omogočajo posebne sposobnosti in prednosti pred soigralci. Prvih nekaj iger je po načinu igranja podobnih in se osredotoča predvsem na delovanje pomorskega mehanizma in orodja, ki jih lahko uporabite pri vladanju, nato pa vaše province krepko zrastejo in ponudijo se mnoge nove taktične možnosti in poti do zmage.

Seafall je odlična igra za družbe, ki iščejo igro za redno in pogosto igranje, saj zaradi kampanjskega sistema kar kliče po tem, da jo igrate vsaj enkrat mesečno, vse dokler eden od vas ni okronan za navtičnega kralja in njegova provinca postane glavno pomorsko središče Evrope.

Založnik

Plaid Hat Games

Leto

2016

Avtor

JR Honeycutt, Rob Daviau

Navodila

Angleška

Jezik

Angleščina

Število igralcev

3 – 5

Čas igranja

100 min

Starost

14 +

Zahtevnost

Zahtevne igre

Mehanika

Različne moči igralcev, Trgovanje, Usklajevanje kartic v roki

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sob 10:00 – 14:00