Skateboard Havana Blue Peso Banana Cruiser

Havanina različica mini-cruiserja, kot nalašč za lahkoto premikanje po mestu od točke A do točke B, z zelo mehko vožnjo, tudi na bolj grobi površini. Mini-cruiserji so najlažja in najmanjša oblika deske, ki jo zlahka pritrdite tudi na nahrbtnik.

76,20 

Na zalogi

Šifra: JWLON-126 Kategorija: Oznaka:

Havana Peso Banana je Havanina različica vedno bolj priljubljenega mini-cruiserja, oz. Penny-ja. Mini-cruiserji so odlično vsakodnevno prevozno sredstvo, saj jih lahko z lahkoto prenašate okrog ali pritrdite na nahrbtnik, poleg tega pa so okretni in zabavni, saj z njimi lahko izvajate vse vrste trikov.

Za razliko od longboardov so mini-cruiserji nekoliko manj stabilni, oz. med vožnjo potrebujete nekaj več ravnotežja, tudi površina za noge je manjša. Večina Pennyboardov je plastičnih, Havanin Peso pa je izdelan iz 7-plastne javorjeve lesene plošče s klasičnim gripom, tako da ne drsi. Mehka kolesa (60mm, 80A) zagotavljajo stabilno vožnjo tudi na bolj grobih površinah. Deska je za boljši oprijem nog v zavojih, ukrivljena konkavno, rep pa je privzdignjen in omogoča izvajanje vseh vrst trikov (ali pa zgolj za preprostega „ollieja“, s katerim preskočite rob pločnika).

Znamka desk Havana se je na trgu pojavila šele pred kratkim, a si je v vseh večjih deskarskih trgovinah takoj izborila svoje mesto, saj ponuja daleč najboljše razmerje med ceno in kakovostjo.

Deske Havana so sestavljene zelo premišljeno, saj so komponente sestavljene tako, da privarčujejo tam, kjer se to da in ohranijo izjemno visoko kakovost tam, kjer jo povprečni uporabnik tudi potrebuje (mestna vožnja, vožnja po lokalnih cestah in obali, izvajanje trikov in skokov vseh vrst).

Vse deske so vnaprej pripravljene za vožnjo in ne potrebujejo dodatnih nastavitev, odlikuje pa jih tudi dolga, večletna življenjska doba. Prihajajo iz rok ljubiteljev „skejtanja“ in so izdelane z veliko mero pozornosti in ljubezni do hobija.

Znamka

Havana Skateboards

Dolžina

70 cm

Širina

Medosna razdalja

37 cm

Podvozje

STR 8"

Ležaji

ABEC 5

Kolesa

Mojitos 60mm 80a

Teža

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna.

Osebni prevzem

Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani. Osebni prevzemi so v času veljavnosti protikoronskih ukrepov možni od ponedeljka do petka med 10:00 in 18:00.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sobota 10:00 – 14:00
Nedelje in prazniki Po občutku