Skateboard Havana Rev-Cruiser Natural

Rev-Cruiser je moderna predelava klasičnih skateboardov iz 90-ih let. Je krajši kot longboardi, kar omogoča hitrejše zavoje in lažje prenašanje. Je odličen spremljevalec pri vsakodnevni mestni uporabi in na potovanjih, najboljša izbira pa je tudi za ljubitelje izvajanja trikov.

83,30 

Ni na zalogi

Želite, da vas obvestimo, ko bo izdelek zopet na zalogi?

Šifra: JWLON-105-RAW Kategorija: Oznaka:

Rev-Cruiser po obliki spominja na klasične skateboarde iz 90-ih let ter zaradi privzdignjenega repa omogoča izvajanje vseh vrst trikov, tako začetniških kot naprednih.

Je krajši kot longboardi, kar omogoča hitrejše zavoje, pa tudi lažje ga prenašate naokrog. Osrednji vijak je obrnjen navzen (reverse kingpin, od tod tudi ime boarda), kar omogoča globoke zavoje in stabilno vožnjo, podobno kot pri daljših deskah. Obenem pa zaradi manjše medosne razdalje in konkavne oblike plošče, omogoča izjemno natančno manevriranje. Zaradi svojih kvalitet in velikosti je ena najboljših desk za mestno prevažanje in za potovanja.

Znamka desk Havana se je na trgu pojavila šele pred kratkim, a si je v vseh večjih deskarskih trgovinah takoj izborila svoje mesto, saj ponuja daleč najboljše razmerje med ceno in kakovostjo.

Deske Havana so sestavljene zelo premišljeno, saj so komponente sestavljene tako, da privarčujejo tam, kjer se to da in ohranijo izjemno visoko kakovost tam, kjer jo povprečni uporabnik tudi potrebuje (mestna vožnja, vožnja po lokalnih cestah in obali, izvajanje trikov in skokov vseh vrst).

Vse deske so vnaprej pripravljene za vožnjo in ne potrebujejo dodatnih nastavitev, odlikuje pa jih tudi dolga, večletna življenjska doba. Prihajajo iz rok ljubiteljev „skejtanja“ in so izdelane z veliko mero pozornosti in ljubezni do hobija.

Znamka

Havana Skateboards

Dolžina

76 cm

Širina

Medosna razdalja

37 cm

Podvozje

TR 180mm

Ležaji

ABEC 5

Kolesa

Mojitos 65mm 80a

Teža

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna.

Osebni prevzem

Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani. Osebni prevzemi so v času veljavnosti protikoronskih ukrepov možni od ponedeljka do petka med 10:00 in 18:00.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sobota 10:00 – 14:00
Nedelje in prazniki Po občutku