Small World: Power Pack 1

Večja razširitev za igro Small World, ki združuje dve poprej izdani manjši razširitvi (8 novih ras in posebnih moči). Priložen je še razdelek za spravljanje žetonov.

3 - 5

Število igralcev

60 min

Predviden čas igranja

8 +

Priporočena starost

Angleška

Pravila

24,90 

Na zalogi

Večja razširitev za igro Small World, ki združuje dve poprej izdani manjši razširitvi, A Spider’s Web in Be Not Afraid… Skupaj doda 8 novih ras in posebnih moči. Priložen je še razdelek za spravljanje žetonov.

Be not Afraid je verjetno najboljša prva izbira za dodatek k eni izmed osnovnih iger. Vsebuje najbolj raznovrstne rase in posebne sposobnosti. Med novimi petimi rasami najdete barbare, male majcene možičke, pigmejce, vile in škrate, ki po zemljevidu nastavljajo lonce zlata. Z novimi sposobnostmi se lahko zabarikadirate (prejmete dodatne žetone, ko obvladujete manj kot 4 regije), postanete imperialist (prejmete dodaten žeton za vsako regijo, ki jo imate, če imate več kot 3), trgovec, koruptivnež ali pa je vaša posebna sposobnost katapult, s katerim lažje napadate sosednje regije. Priloženega pladenj za zlaganje žetonov pride ob novih rasah zelo prav, sploh če si lastite več dodatkov in imate na mizi že precej ras. Odlična razširitev, ki jo priporočamo vsem igralcem Small Worlda, tudi, če se z igro šele spoznavate.

A Spider’s Web vsebuje tri nove rase (Ice Witches, Skags and Slingmen) ter tri nove moči (Copycat, Lava and Soul-Touch).

Založnik

Leto

2017

Avtor

Philippe Keyaerts, T. Alex Davis

Pravila

Angleška

Jezik

Angleščina

Število igralcev

Čas igranja

60 min

Priporočena starost

8 +

Zahtevnost

Srednje zahtevne igre

Mehanika

Metanje kock, Potovanje po zemljevidu, Zasedanje ozemlja

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Mnenja


Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Small World: Power Pack 1”

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sobota 10:00 – 14:00
Nedelje in prazniki Po občutku