Small World: Power Pack 2

Večja razširitev za igro Small World, ki združuje tri poprej izdane manjše razširitve (8 novih ras in 10 posebnih moči). Priložen je še razdelek za spravljanje žetonov.

3 - 5

Število igralcev

60 min

Predviden čas igranja

8 +

Priporočena starost

Angleščina

Angleško besedilo na kartah

24,90 

Ni na zalogi

Želite, da vas obvestimo, ko bo izdelek zopet na zalogi?

Večja razširitev za igro Small World, ki združuje tri poprej izdane manjše razširitve, Cursed!, Grand Dames of Small World in Royal Bonus… Skupaj doda 8 novih ras in 10 posebnih moči. Priložen je še razdelek za spravljanje žetonov.

Z dodatkom Cursed! boste ves čas upali, da ne boste prav vi tisti, ki vas bo doletelo prekletstvo. Med 5 novimi sposobnostmi namreč izstopa “posebna moč” Cursed, ki igralcu odvzame vse enote, razen, če plača tri točke zmage. Na drugi strani so dodane tudi mnoge močne posebne sposobnosti: kot npr. ta, da vaša rasa prihaja v hordah (poveča število enot) ali da se spremeni v volkodlake (vsako drugo potezo, torej ponoči, ste še močnejši). Novost sta tudi dve novi rasi – Goblini, ki plačajo manj za osvajanje regij v zatonu in Koboldi, ki jih prejmete cel kup, vendar potrebujete v regiji dva hkrati, da šteje kot osvojena.

V Grand Dames of Small World se velikim bitkam v majhnem svetu pridružujejo velike dame. V igri se spoznate s tremi novimi rasami, dodane so bele gospe, ciganke in svečenice. Bele gospe so v času zatona varne pred posebnimi sposobnostmi drugih. Ciganke dobijo točko vsakič, ko zapustijo regijo, svečenice pa najbolje delujejo, ko so zbrane na enem samem polju – več kot jih je tam, več točk prejme igralec. Dodani sta tudi dve novi posebni sposobnosti ras: “obožujejo mir”, ki so nagrajeni za nenapadanje in “zgodovinarji”, ki prejmejo eno točko, za vsakič, ko gre katerakoli izmed ras v zaton. Odlična popestritev, ki popravi zastopanost ras glede na spol iz osnovne igre, tako da Amazonke niso več tako osamljene.

Royal Bonus dodatki pa dobite tri nove rase  (Fauns, Igors and Shrubmen) ter tri nove moči (Aquatic, Behemoth and Fireball).

Založnik

Leto

2017

Avtor

Philippe Keyaerts, T. Alex Davis

Pravila

Angleška

Jezik

Angleščina

Število igralcev

Čas igranja

60 min

Priporočena starost

8 +

Zahtevnost

Srednje zahtevne igre

Mehanika

Metanje kock, Potovanje po zemljevidu, Zasedanje ozemlja

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Mnenja


Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Small World: Power Pack 2”

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sob 10:00 – 14:00