Smash Up: That ’70s Expansion

Smash Up: That 70s je razširitev za igro Smash up! Zavrtite čas nazaj in se podajte v čas disko krogel, kriminalcev v oblekah in z obveznimi brki, ter kung-fu spopadov. Igro lahko v dvoje igrate tudi brez prejšnjih verzij igre.

2 - 4

Število igralcev

45 min

Čas igranja

14 +

Priporočena starost

Angleška

Pravila

24,90 

Na zalogi

Smash Up: That 70s je razširitev za igro Smash up! Lahko jo igrate samostojno (v dvoje) ali pa združite z osnovno igro ali katero od drugih razširitev.

Smash Up: that 70s predstavi štiri nove rase, ki segajo v čas disko fanatizma in vročice sobotne noči. Igra se po popolnoma enakih pravilih kot osnovna igra – zmešaj kupčka dveh ras in se podaj na uničevalski pohod po vesoljskih bazah. Tam se ti bodo na pot postavili drugi igralci s svojimi norimi hibridi, npr. ninja pirati ali zombi dinozavri (rase iz osnovne igre).

Med novimi rasami najdete:

  • Disko plesalci – Vročica sobotne noči, hlače na zvonec, briljantina v laseh in laserske luči… Vse je pripravljeno, da pokažete svoje nove gibe.
  • Tovornjakarji – Kariraste srajce, kapice s šiltom in CB postaja, s katero opozoriš na policijske patrulje na poti… Kultura tovornjakarstva je v 70ih letih doživela razcvet, vozniki velikih krav po puščavi pa so obveljali za novodobne kavboje, tako zaradi narave njihovega dela, kot zaradi njihovega samostojnega stila življenja in uporništva.
  • Kriminalci v oblekah – Umazani Harry, Taksist, Foxy Brown… so insipiracija za najbolj uglajene med pravičneži in kriminalci. Vedno urejeni, s stilom in zlikano obleko, ter s pripravljenim “one-linerjem” za vsako priložnost.
  • Kung-fu pretepači – Bruce Lee, Jackie Chan in Chia Hui Lui, fantje s katerimi ni heca. Te kartice so smrtonosne in bliskovite kot njihovi udarci.
  • Odličen dodatek za igralce, ki iščejo še več novih kombinacij ras. Preverite tudi druge, tematsko drugačne razširitve, npr. Smash Up Munchkin, v katerem vas na bazah po novem pričakajo pošasti, ter Awesome level 9000 z veličastnimi ubijalskimi rastlinami, duhovi, steampunkerji in medvedjo konjenico.
Založnik

Leto

2017

Avtor

Paul Peterson

Pravila

Angleška

Jezik

Angleščina

Število igralcev

Čas igranja

45 min

Priporočena starost

14 +

Zahtevnost

Srednje zahtevne igre

Mehanika

Postavljanje delavcev, Različne moči igralcev, Usklajevanje kartic v roki, Zasedanje ozemlja

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Dice Tower

Video Thumbnail

Smash Up: That 70’s Expansion Review – with Tom Vasel

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sobota 10:00 – 14:00
Nedelje in prazniki Po občutku