Spyfall 2

Spyfall 2 je zabavna “party” igra za več igralcev, v kateri en igralec postane vohun, ki mora razbrati, kaj se okoli njega dogaja in se čim bolj stopiti z ostalimi liki. V novi, razširjeni različici prejmete nove lokacije, igra pa jo do 12 igralcev.

3 - 12

Število igralcev

30

Čas igranja

8 +

Priporočena starost

Angleščina

Angleško besedilo na kartah

23,90 

Na zalogi

Spyfall 2 je razširjena različica priljubljene igre iskanja vohuna med vami!

Igralci si ob pričetku igre razdelijo kartice z enako lokacijo – morda ste v kazinoju, potujočem cirkusu, na piratski ladji ali vesoljski postaji – različnih lokacij je 30. Vohun, izdajalec med vami, ki ga morate poiskati, prejme kartico, na kateri piše le, da je vohun – ne ve pa, v kakšnem prostoru se nahaja. Igralci si zato med sabo zastavljajo vprašanja, kot npr: “Zakaj si oblečen tako nenavadno?” ali “Kdaj si dobil zadnjo plačo?” ali karkoli drugega, kar jim pade na pamet. Cilj je, da dobijo odgovor, s katerim vprašani potrdi, da ve, kje se nahaja – obenem pa z odgovorom ne sme izdati preveč, saj tako tudi vohun izve, kje je in vas potem lažje zavaja. Ko je na potezi – bolje zanj, da ima pripravljen dober odgovor! Kadarkoli med igro lahko postavite obtožbo – ko se drugi igralci strinjajo z njo, obtoženi razkrije svojo identiteto. Tudi vohun lahko kadarkoli konča krog s tem, ko poskusi uganiti skrivni prostor. Vsi igralci na uspešni strani prejmejo po eno točko.

En krog traja le nekaj minut, zato se Spyfall igra v več zaporednih rundah, ob koncu igre pa se preštejejo točke in razglasi se zmagovalca. Hitra bleferska igra za več igralcev – s pravili, ki jih boste razložili v hipu in nato že igrali. Igra jo lahko do 8 igralcev hkrati, zato je odlična igra za zabave, vsak krog pa je zabaven zato, ker nikoli nisi povsem prepričan, kdo med vami je lažnivec.

V drugi različici igre prejmete še več kartic z novimi lokacijami (poroka, gradbišče, bencinska postaja, mačja razstava, dirkališče, združeni narodi, muzej umetnin, tovarna čokolade …). Vsaka lokacija pride z 12 karticami poklicev, tako da po novem lahko igrate z  do 12 igralci, poleg tega pa se na vsaki lokaciji nahajata dva različna vohuna.

Založnik

Cryptozoic Entertainment

Leto

2017

Navodila

Angleška

Jezik

Angleščina

Število igralcev

3 – 12

Čas igranja

30

Starost

8 +

Zahtevnost

Lažje igre

Mehanika

Glasovanje, Igranje vlog, Uporaba spomina

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Dice Tower

Video Thumbnail

Spyfall 2 Review – with Tom Vasel

Ocene


Zaenkrat še ni ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Spyfall 2”

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sob 10:00 – 14:00