Spyfall: Time Travel

Spyfall je “ugani kdo” igra za zabave, v kateri en igralec postane vohun, ki mora razbrati, v kakšnem prostoru se nahaja in se čim bolj stopiti z ostalimi liki, preden ga odkrijejo. Lahko prestanete preizkus zasliševanja?

2 - 8

Število igralcev

30 min

Čas igranja

13 +

Priporočena starost

Angleška

Pravila

25,90 

Na zalogi

Za koliko igralcev: 2-8
Koliko časa: 15-45 min
Zahtevnost: 1/5

Krasna zabava, mmm, kako dober sirček, ja, pa bom res še en kozarec vina, hvala. Oh, sami prijatelji okoli mene. Razen… če je eden od vas vohun.

V Spyfallu eden od igralcev ni to, za kar se izdaja. Ugotoviti moramo, kdo je to. Zato si bomo zastavljali razna vprašanja o tem, kje se sploh nahajamo (splošno znano je, da so vohuni odlični v vohunjenju, porazni pa v geografiji in opazovanju okolice). Če ugotovimo, kdo je vohun, se zabava nadaljuje, če pa se vohun uspešno skrije, nas povohuni… do smrti!

V Time Travel se bomo nahajali na ikoničnih prizoriščih človeške zgodovine, kot so denimo francoska revolucija, vikinška ladja, šaolinski tempelj ali pa bitka za Moskvo. Slednje se Napoleon spominja s cmokom v grlu.

Priporočamo: Spyfall je serija iger, ki odlično združuje napetost, ki jo prinašajo bleferske igre, z raznolikostjo, ki jo prinašajo igre asociacij. Time Travel pa bo še posebno všeč navdušencem nad zgodovino.

Založnik

Leto

2018

Avtor

Alexandr Ushan

Pravila

Angleška

Jezik

Angleščina

Število igralcev

Čas igranja

30 min

Priporočena starost

13 +

Zahtevnost

Lažje igre

Oznake

Za večje družbe

Mehanika

Blefiranje, Glasovanje, Igranje vlog

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Mnenja


Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Spyfall: Time Travel”

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sobota 10:00 – 14:00
Nedelje in prazniki Po občutku

Zaradi izrednih razmer, ki jih je povzročil koronavirus, smo pripravili nekaj napotkov glede varnega prevzemanja paketov, ki jih lahko nadete na tej povezavi. Prav tako vas obveščamo, da je naša fizična trgovina do nadaljnega zaprta. V tem času imamo brezplačno poštnino za vsa naročila nad 20€.